arkadaslar tanısma bolumunde de belırttıgım gıbı yenıyım bu konuda.. benım amacım denızde ve tatlı suda kıyıdan avlanmak.. at-çek gıbı seyler yapmadan.. 3 4 gundur forumda her yerı okudum cok tecrubelı arkadaslar var onların da yardımlarını ıstıyorum... bana almam gereken makına ve kamısı onerırmısınız? Makına ıcın ust lımıt 150-200 gbı kamıs ıcın ıse ole bı makınaya yakıscak bı kamıs.. sımdıden teskkurler...
Kamış ve makina önerisi istiyorsunuz da,nerde avlanacagınızı belirtmemişsiniz.Tatlı suda,sazan mı,alabalık mı turna mı,yoksa denizde kayıktan sırtımı veya yemli dip mi,yada kıyıdan at çeklemi bunu belirtirseniz size daha kolay yardımcı olurlar.
denızde yemlı dıp, tatlıs suda da yemlı dıpten alabalık.. denızde cupra vb. cok bı bılgım yok kusura bakmayın onerılerınız ve bılgılendırmenızı ıstıyorum...
Nadir kardeş bence sen en iyisi uygun yollu 50 tl lık bır kamışvemakine setı al.Onunla tam piş ,yemi balığı yerini havasını kokusunu al , kamışı balıklara bi kırdır ondan sonra gider en iyisini alırsın.Marka konusunda sponsorlar bölümünde ki firmaların ana sayfalarına girerek resimli olarak ürünleri incelersin. İnan bana marka hiç de öyle cok cok onemli değil. Ben 250 tl lık takımla saatlerce hıc bır av yapamazken 2 mt yanımda basıt mısınalarla ufacık cocuklar kılolarca av yapmışlardır. Av usta avcının ayağına gelir.
evet haklısın da ıste heveslık oluyo bıras gusel bı makıne gusel bı kamıs yanı hos duruyo... yanı bı alsam benı her turlu ava uyabılcek saglam ve kalıtelı bılınen bı marka ve model onerırmısın? yanı daiwa shimano vs..