Okuma v system alacağım atçek için. Kullanacağım sahteler genelde 5-30 gr arası olur. Damaklı sahteler, kaşıklar ve silikonları ağırlıklı olarak kullanırım. Su üstüde denerim zaman zaman. Ancak su üstünde wtd gerekiyormuş. Ağırlıklı olrak damaklıları ve kaşıkları zaman zamanda su üstüleri deneyeceğimi göz önünde bulundurarak hangisini seçmem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum. 240-270 ve 300 cm 10-40 atarlıları, ayrıca 270cm 20 gram atarlı olanları var. 240la 270 arasnda atış mesafesi çok fark edermi? Etmez derseniz 240 alıp wtd denediğimde daha rahat ederim diye düşünüyorum. Ancak farkeder derseniz 270 10-40 atarlı olan en mantıklısı gibi görünüyor. Yardımlarınızı bekliyorum saygılar...
10-50 yada 15-40 Çağrıya katılıyorum aksiyon biraz sert olmalı ama Çağrının kamış gibi ağır olmamalı yinede 2.40 yada 2.70 10-40 v sistem bence işini görür
Ben V systemi tavsiye listesine eklememistim Zaten dedigin gibi 10-50 yok. Aksiyon olarak catana 10-30 la bile wtd yapmis biri olarak kafana takma derim ancak atar araligin ne kadar genis olursa okadar iyi degilmi?