Merhaba arkadaşlar ağbiler. http://www.avmarketi.com/asp/product/13238/IRIDIUM-BANNER-606-MAKINE Bu linkteki makiayı çözemedim altındaki açıklamada Daiwa yazıyor.Kategoride Remixon.Fotoların da da bir bilgiye rastlamadım.Bir bilgisi olan kullanan var mı acaba?
Makine markası daiwa. Ama artık daiwa marka makineleri remixon getirtiyor, bu nedenle remixon makine kategorisi içinde geçiyordur.
Yanlış cevap, herkese yüz puan, bana sıfır puan. Emin olmak için avmarketini arayıp sordum, makine remixon. Eski sayfada marka daiwa olarak yayınlanmış ve o eski yazı kalmış. Makinenin daiwa ile ilgisi yokmuş, onlar da gerekli düzeltmeyi yapacaklar bilginiz olsun.
Bu makinayı bizzat elime alıp inceledim, Sennur un da söylediği gibi makina Daiwa değil, ancak bir ispanyol firmasına ürettirdikleri makina twitchin bar olmaması haricinde megaforce baitcasting makinanın birebir aynısı. Genel olarak makina oldukça iyi, ben sadece rengini beğenmedim.
Merhaba yücelusta bilgin için teşekkür ederim.Benim asıl amacım birtane baitcasting makina almak.epeydir araştırıyorum.Fiyatları biraz pahalı geliyor bana bu nedenle ikilemdeyim piyasada 70-90 arasıda var linefea veya banax ama anlamadığım için çelişkideyim.Ayrıca bahsettiğin twitchin bar olmaması haricinde megaforce baitcasting makinanın birebir aynısı. bu cümleyle ne anlatmak istedin abi bu terim hakkında aydınlatırmısın.Ne işe yarar. Teşekkürler
Megaforce makinalarda üzerinde başparmak hizasına gelen bir basma kolu bulunuyor, her basışta makinaya bir tur sarım yaptırıyor. WTD aksiyonu vermek için ideal bir özellik, ancak çok da gerekli değil. Kamışı elinize alınca zaten bir süre sonra sahtenin aksiyonunu anlıyorsunuz, bilek hareketleri yetiyor yani.