Sevgili balık sevdalıları tekrar merhaba, Dün akşamki avın devamı niteliğinde bu akşamda 17:30 gibi yine denize açıldık. Bu sefer kayınbirader de yarımcı olmak için bizlerle geldi. Bu akşamki avın dünden farkı balık çeşitliliği oldu. İstavritin dışında oltamıza takılan balıklar izmarit, mezgit, sardalya, hanos, trakonya ve kolyoz. Trakonyayı ve boyları küçük olduğu için hanosları suya iade ettik. Bu sefer çok fazla resim alamadık ama keyif yine tavandaydı. Bu akşam da 4-5 kilo balık aldık ve hemen pişirerek neredeyse tamamını tükettik Hepinize bol balıklı ve bol keyifli avlar dilerim
Berkan abi tebrik ederim terapiye devam ediyorsun.. daha iyileri de rast gelsin inşallah epeyce çeşit yapmışsınız bugün
Sağol Fatih, tam bir meditasyon oldu bu kısa tatil Sağol Okan, hepsi çapariye takıldı. Size de rastgelsin :thumb:
Tebrikler Berkan abi, bu sefer çeşit olunca daha güzel olmuş Çapari ile alınan çeşit balıklar her zaman keyif vermiştir.
Haklısın Emre, sürprizler heyecan ve keyfe tavan yaptırıyor, hele ki kolyoz gibi sürprizler Çok teşekkürler..
berkan abi tebrikler, dün bir arkadaş da marmara açıklarından uskumru almış. durmak yok yola devam, seri 3 bekliyoruz.
Berkan abi yerinde olsam hep denizde olurum valla.. Ersinle sabah çıktık balığa elime balık değmeden eve döndüm kıymetini bil oraların
Haklısın ama tatilde de bir tembellik çöküyo insanın üstüne ki sorma.. balkonda salıncakta tatlı tatlı sallanıyorum, yanımda kahvem, elimde sigaram.. tatlı tatlı da esiyor hafiften.. insanın hiçbişe yapası gelmiyo
Berkan abi ilk resimdeki inciyi görmek gerçektende çok sevindirici; senelerdir balık peşinde koşarım sadece bir kere sarayburnunda bir arkadaşın çaparisine denk geldiğini gördüm. ne diyelim dahası gelir inşallah kısmetiniz bol olsun,rastgelsin yine
Berkan abi midye varsa bence biraz toplayıp ayıklayıp paket yapıp bu tarafa getir, ne yazık ki bilinçsiz midye toplayıcıları yüzünden, buralarda kıyıdan bulmak imkansız olmuş.. izmarit ne tavuğa ne istavrite bakıyor.. varsa yoksa midye istiyor
Berkan abi tebrikler.Sardalyalar inşallah lezzetlidirler.Burada yakaladıklarımı tava yapmama rağmen tatları iyi değildi.Bu arada sardalya ve kolyosun olduğu yerde ağır kurşun kullanmakta fayda var.Malum ikiside yakalandığında yukarı yüzdüklerinden takım katilidirler.Daha iyileri denk gelsin :thumb:
Sağolasın Can, sardalyalar fena değildi de kolyos tavada epey güzel oldu ama taze istavrit hepsini ezdi geçti, çıtır çıtır bir tava yedim bi oturuşta
Tebrikler bende hayatımın önemli bir bölümünü pasalimaninda geçirdim oranin izmaritlerinin tadı hic bir yerde yoktur , bende özledim simdi adalari
Teşekkür ederim, paşa limanı da güzeldir marmaralıyım ama tüm adalar gurubunu gezdim hepsi ayrı güzel
Abi resetlenip geleceksin merak ediyorum buraya döndüğünde nasıl kendine geliyorsun abi zor olmuyormu