Merhaba arkadaşlar.. Dün akşam eşkinaya çıkmak niyetindeydim ancak yemekten sonra ağırlık çökünce akşam balığına çıkamadım, yattım uyudum sabah 5'te uyanıp sabah suyuna özel yaptığım takımla çapariye çıktım.. doğudan fazla kuvvetli esmeyen rüzgarın eşliğinde tam gaz buruna doğru sürdüm teknemi.. hemen takımları açtım ve denize saldım.. anında ilk vuruşu alınca av iyi geçecek dedim.. takım gerçekten de iyi iş yaptı, ilk atıştan itibaren balık kolay kolay kesmedi.. daha sonra ava büyük fenerin orda devam ettim... boylar gayet iri, hatta aşağıda günün trofesini de görebilirsiniz avlak yerinde fener adasının sabah güneşindeki harika manzarasından da bir kare aldım.. Daha iyileri sizlerin olsun..
Berkan abi tebrikler almışsın yine kurufasulyeleri çıtır çıtır götür afiyet olsun abi eşkina avlarını bekliyorum.. yarında benim için büyük gün
Berkan abi harika bir ada da çok güzel balıklar . benim yerimede bol bol gez balık tut çok ama çok özledim adayı . bu sene istarvit çok bolmuş diye duydum . bende eşkina avlarını sabırsızlıkla bekliyorum . tekrardan iyi tatiller diyorum abim . rastgele
Berkan tebrikler bende yazları adanın çınarlı köyündeyim bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
O zaman ben de ilk teşekkürü yazayım Sağol Ersincim, niyet hep eşkşna da bi tğrlü denk getiremedik.. bir de dolunay var, aylı havalarda da fazla vurmuyor yeme bu balık, çok nazlı çook.. Sağol Hakan, balık bol ama takımı iyi olan balığı çok alıyor, Allahtan iyi takım bağlıyorum Seçkin manzaranın orijinali fotosundan 100 kat güzel teşekkürler..
Eşref abi aynı adadan olmamız ne kadar güzel , Çınarlıyı da çok severim, ben de Asmalı köyündenim, buranın yerlilerindeniz biz, rahmetli dedem eskiden bu sularda kılıç avlardı, bize kalmadı o balıklardan Teşekkürler Gültekin, sana da rastgelsin..
Eskiden benim de gitmişliğim var adalara. Avşa adasında araç yoktu ciplerle ulaşım sağlıyorlardı. Marmara adasına da giderdik. Balıkçı tekneleri fazla balığı dağıtırlardı. Şimdi kendilerine zor buluyorlar. Siz de o güzel günleri hatırlıyorsunuz. Oyalanacak kadar balık olması da güzel. size rastgele.
sağolasın Volkan evet Erdinç abi, aynen dediğin gibiydi şimdi o günler tatlı birer anı olarak hatıralarda.. teşekkürler..
Berkan abi iyi tatiller ve iyi avlar inşallah.Bence o güzel manzarada gözüken kayalıkların orada yemli dip takım denemesi yap. Tebrikler ...
Tebrikler üstad, o nasıl bir sardalya maşallah:hungry: Umarım eşkina ve farklı türlerdende yakalamak nasip olur:thumb:
Sağol Can, niyet hep o aslında ama malesef akşamları hava esiyor, sert rüzgarda sandal o kayalıkların önünde durmuyor.. bugün oralara dalıp yemeklik midye çkkardım, demir dibe öyle bir takmış ki çekemedim ben de dalıp demiri takıldığı yerden kurtarmak zorunda kaldım.. çok derindi, kulaklarım basınçtan patlayacak sandım.. İsa üstad teşekkürler, istanbula dönmeden bi rapor patlatıcam.. dayımı bekliyorum, pazar günü geliyor, mercana çıkıcaz onunla
Aynen Mustafa abi, çerez niyetine bunlar hava önemli tabi, malum marmaranın rüzgarı belli olmaz, bi anda esiyor.. yemli av için de fazla rüzgar olmaması lazım.. neyse arefe gününe kadar burdayım, illa olacak bişeyler