MARMARA ALABALIK YERLERİ

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında toprak54 tarafından paylaşıldı.

1. toprak54

toprak54 taner

Favori Kamış:
    albastar surf 3.90
    Favori Makine:
    silverstar
    En İyi Avı:
    sazan,istavrit,mezgit,sardalya
    ARKADAŞLAR USTALAR marmara bölgesinde alabalık tutabileceğimiz yerler nereleri bilenler paylaşabilirmi,birde tutma teknikleri nasıldır,istanbul şile kocaeli sakarya bolu civarı yerler saygılar

2. tarvas

tarvas TALHA ARVAS

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM 9 2.40 (10-40 GR), SİLSTAR 4.20 SURF
    Favori Makine:
    OKUMA RTX 40S, RYOBİ EXCUSİMA 8000Vİ VE 4000Vİ
    En İyi Avı:
    LEVREK 1 KİLO, ZARGANA, 40 CM TURNA
    biri sana söylerse sende bana söyle :)

3. Suyu soğuk, oksijeni bol olan derelerde.. O dereler nerde dersen çoğunu ben de bilmiyorum. Ama vakit buldukça sahaya inip (çıkıp diyelim) araştırıyorum. Bulduklarım ise benim için çok kıymetli, söyleyemem. ;)

4. kasım yavuzkurt

kasım yavuzkurt kasım yavuzkurt

Favori Makine:
    banax-sx4000
    En İyi Avı:
    yayın 34.400
    hiçbir alabalık tutkunu adres vermez mudur :D zaten zor buluyorlar buldukları noktalarda su sekılde örnek ortalama 40 adet ala var bölgede her avında gıdıp 2 3 yakalıyor ınsanlar burda yazdıkları anda bır bohcacı o 40 adetı temızler ve o avlak biter :D o yüzden kolay kolay hiçbir alacı adres vermez :D

5. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    5 cm istavrit :)
    aynen bende isterim hihi

6. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Ben evime 1 km yakınlıktaki alabalık olan bir dereyi kimsenin söylemeyişi yüzünden yıllardan sonra daha yeni öğrendim :D hiç sanmıyorum cevap bulacağını, samimiyetine inanan olursa özelden yazar diye düşünüyorum.Umarım bulursunuz bizde güzel raporlar okuruz rastgele :)

7. cnytersln

cnytersln cüneyt

En İyi Avı:
    kefal 1,200 gr
    ben istanbulluyum çok aradım alabalık yeri ama fayda yok bulamıyorum kimse söylemiyor aslında iyi yapıyorlar bohçaçılara karşı ama bizde arada kaynıyoruz :):)

8. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    işyerinden rizeli bir abim video gösterdi köylerindeki derede bir alabalık yakalıyorlar içim gitti kırmızı benekli 1 karış boyundalar :) su tertemiz.. gitmek lazım rizeye ;)

9. toprak54

toprak54 taner

Favori Kamış:
    albastar surf 3.90
    Favori Makine:
    silverstar
    En İyi Avı:
    sazan,istavrit,mezgit,sardalya
    aslında şilede var ama bizim usta sürekli tutuyor yanına gitmek lazım hem ziyaret hem ticaret mrsparkle

10. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Orada raslayacağınız olta harici düzenlerle avlananları şikayet ederseniz,ikaz ederseniz ve hatta yapmayın yasaktır gibi uyarıcı sözlerde bulunuranız ve dahi icabında kavga etmeyi bile göze alırsanız,bu abiniz size noktasına kadar birkaç dere tarfi verir.

İstanbula 150 km kadar uzaktadırlar.

11. TUNA

TUNA Tuna Önder

Vedat Bey, size özelden ulaşmaya çalıştım ama başaramadım. Kırklareli/Pınarhisar'da ikamet etmekteyim. Fırsat buldukça Demirköy civarına alabalık avı için gitmekteyim. Herkesin bildiği, belli başlı derelerde şansımı deniyorum ama her seferinde elim boş olarak eve geri dönüyorum.
    Mesajınızda belirttiğiniz gibi yasak avlananlarla gerektiğinde kavga etmeyi bile göze aldım, zira jandarma ile iletişim kurmada sıkıntı yaşamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım.

12. Aman Vedat abi, noterden taahhütname alsan da tanımadığın kimseye verme bu adresleri. Vereceğin adreslerden birini ben araştırıp buldum. Senin izlerin vardı orada yıllar öncesinden. Benim evden tam 150 km.

Velhasıl, tebliğe uygun hareket edeceğinden ve meranın kıymetini bileceğinden emin olduğum herkese ben de söylerim. Fakat nasıl emin olacağız ki...

Beleş bilginin kıymeti az olur. Araştırıp, emek verip edinilen bilginin kıymeti bilinir. Amatörlük de bu değil midir?

13. BURSADAN

BURSADAN HASAN

Marmara değil tüm bölgelerde alabalık maalesef bitti gibi...
    bizim gibi sportif avcılar için bu çok büyük bir acı ...
    bu tür yerler mümkün olduğunca açık olarak söylenmemeli
    bursa uludağ da o kadar dere var ama maalesef balık yok...
    ben o derelerde suyun yatağını değiştirip balık kökünü kesercesine avcılık yaptıklarını duydum... ama şimdi hepsi ağzını ayırmış!... bakıyor
    eğer alabalık yakalamak istiyorsanız alabalık tutmaya giden insanlarla gidin ve mümkünse avlaklarınızı kimseyle paylaşmayın...
    bu bir spor ve siz bu spordan zevk alıyorsanız bence böyle yapmak lazım...
    tüm sportif balıkçılara iyi bayramlar...

14. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    evet hasan abi tek tük alabalık çıkıyor bazı bölgelerde ama seninde dediğin gibi kökünü kuruttular ama halaa parmak kadar balıkları alıkoyuyorlar