Marmara'da Balık Avımız 13.09.2015 Herkese merhabalar, Bu sabah 06.00 da çıktığımız balık avında neye niyet neye kısmet... Önce LRF ile başladım, bir süre sonra baktım teknede herkes elde çapari, çılgın gibi istavrit ve sardalye çekiyor, dedim olmayacak böyle, dönelim yemliye bakalım neler olacak. Bir sardalyeyi feda ettik tabi. Eee şimdi LRF takımları ile yemli çalışırsan ne olur? Balık avındaki en büyük "hazzı" yaşarsın. Kamış Okuma Dead Ringer 5-20 gr, 183 cm (aslanlar gibi mücadele etti) Makine Okuma Trio 30 (zaten işi bu) Misina 0,18 ip ama marka hatırımda değil (bana ince geliyordu, ama değilmiş) Yem Sardalye, 3 lü dip takım Gelelim yemlide ne tuttuğumuza... 2 adet Vatos. Biri tahminen 30-35 cm çapında, en az iki kilodur, belki daha fazla, ince techizatla inanılmaz keyif veren bir deneme oldu. Nasıl kalama aldığını tahmin edersiniz. Şükür elimizi sürmeden bir süre sonra kurtardı kendini. Ama aldığım keyif yıllarca kalır bende. İkincisi ise tahminen 25 cm çapında şirin bir vatos yavrusu idi. İlkine göre daha rahat geldi, ama kendini kurtaramadığı için tekneye alıp iğneyi çıkarmak zorunda kaldık. Neyseki Enis iğneyi almayı başardı. Kuyruk iğnesine yakalanmadan kendisini de geldiği yere iade ettik. Daha keyiflileri sizlerin olsun, bereketli avlar dilerim. https://www.youtube.com/watch?v=8ikFQSqU8dE