Marmara Bölgesi Ve Yakin çevresinde 40 Cm Ve Ustu Ebatlarda Balik Avlanabilecek Yerler Nereler.bilgilerinizi Rica Ediyorum.tekne Yada Kiyidan Tatli Yada Tuzlu Su Fark Etmez Tesekkurler şimdiden
Biga yakınlarında şahmelek mevkiindeki burun başlarından şu ara 1-6kg arasında levrek alabilirsiniz.Sahte olarak alba 2 numara lüfer kaşığı..(sarı renkli olanların gelişi güzel).Ancak havanın esmesi gerekmekte...Bugün sabah 06:20 den 11:00 a kadar bu bölgede avlandık..Benim şansım kötüydü sadece 1kg civarında bir levrek alabildim,1 tanede kepçeye alırken tersilk sonucu kaçırdım..Ancak en büyüğü 4.8kg olan genellikle 1,5-2,5kg arası levrekler alındı..
yeri bilmiyorum ama google map ten bakacagım daha yakın bır yer olsa bıldıgım bolgeler daha ıyı olur du gercı.o kadar uzaga tek basıma sıkıcı olur getıremem bırını oraya kandırıpta kıyıdan mı at cekle aldınız balıgı ?
evet marmara geniş bir alan ama, bayramın son günlerinde, botaş,sultanköy,silivri,karaburun ve rumeli fenerinden değil balık vuruş bile alamadığımı üzülerek bildiririm
öyle tabı sarıyerde balıkcı teknelerı bırbırne carpacak nerdeyse denızı 150 metre caplı aglarla toplayıp alıyorlardı evelsıgun bıze ne kalır bu sartlarda dımı rastgele herkese ama hala bır yer bulamadım buyuk balık avı ıcın barajlar goletlerde durum nedır arkadaşlar ??
merak etme kardeş o balıkçılar senin aradın 4 kiloluk balıkları yakalamıyorlar onlar çinekop peşindeler
evet bılıyorum.kıyıya yanasan bır tanesıne 1 kasa balık sat dedım 200 lıra ıstedı keriz arıyorlar sadece balık deıl
Selam, Son duyumlarima gore bebek akinti burnu taraflarindan rapala ile levrek alanlar oluyormus, Bilgilerinize
Rapor başka bir forumda olduğundan resimleri kopyalamayı doğru bulmadım özelden isterseniz siteyi verebilirim şaşırtıcı ama akıntıburnunda çinekop palamuta rapala atarken 2 tane levrek almışlar rapora ve resimlere göre