Marmara Denizi Benden Sorulur

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında erdem_akkaya tarafından paylaşıldı.

1. erdem_akkaya

erdem_akkaya Erdem

Favori Kamış:
    Babam ne alırsa
    Favori Makine:
    Alınan kamışın üzerinde ne varsa
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan Resimde görünen
    Merhabalar,

Dün Salı’ydı biz balık tutmak için yola çıktık. Erdek taraflarındaki bir iskeleye gittik. Öğlene kadar orada oyalandık fakat hiçbir balık yakalayamamıştık.

Denize doğru bakarken suda elinde şiş olan birisini gördüm. Şişini suya daldırıp çıkarıyordu, aynı Mustafa amcam gibi. İçimden o kişinin Mustafa amcam olup, sülünes çıkarmaya geldiği geçti. Hemen yerimden doğrulup oraya doğru yürümeye başladım. Yolda Mustafa amcamın motorunu görünce hemen çaktım köfteyi.:) Yanını gittim ve O’na şöyle söyledim: Ne yapıyorsun sen burada?:eek: Mustafa amcam kafasını yukarıya kaldırdı. Karşısında beni görünce şaşırdı ve gülmeye başladı. Sonra yanıma geldi. Babam ve Nuri amcamın yanına gittik. Bize biraz sülünes verdi ve şöyle ekledi: Geçenlerde karagöz tuttuğumuz yere gidin. Bize de mantıklı gelince:p arabaya binip gittik.

Oraya vardığımızda hemen oltaları salladık. Akşama kadar aynı yerde olta atmaktan sıkıldım. Babam az sol tarafta duruyordu. Ben de babamın biraz daha sol tarafına geçtim. Benim küçük gri bir oltam vardı. İlk önce onu attım ve sonra da öbür küçük oltayı attım. Gri oltanın yanında bulunan taşa oturmak için çıktım. Tam taşa oturuyordum ki birden gri oltam suya düştü. İlk önce rüzgarın yaptığını düşünerek tam taştan iniyordum ki olta bu sefer de suya fırladı. Neyse zor güç oltayı yakaladım. Bir yandan çekiyor bir yandan da “KEPÇE, KEPÇE” diye bağırıyordum. Nuri amcam şaka zannettiği için orada durmuş ne diyor bu dercesine bana bakıyordu.:D Ben balığı çektim ve yakına geldi. Balık uzaktan büyük görünüyordu. Yakına geldiğinde ben iyice heyecanlandım. Balığı dışarıya çıkardıktan sonra bir minekop olduğunu gördüm.:)

O minekop’tan sonra daha balık vurmadı. Tam umudumuzu yitirmek üzereyken Nuri amcamın oltası haydi etti. Nuri amcam oltasına sarıldı ve çekmeye başladı. Neredeyse Nuri amcamı da suya götürecekti.:eek: :p Balık kıyıya çıktıktan sonra küçük bir çipura olduğunu gördük. Nuri amcam küçük suçsuz çipurayı suya bıraktı. Sonra Nuri amcamın oltasına bir daha vurmuş ama o balığı alamamış. Sonra balık vurmamaya başladı. Zaten yemimizde az olduğu için toplanıp eve döndük.

Selam ve sevgilerimle, en güzel balıklara rastgelsin.;)

2. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Helal sana büyük balıkçı!!!

Hem avınlaa, hem anlatımınla senden yaşça büyüklere örnek oluyorsun.

3. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    aafferin be kardeşim çok güzel bir balık yakalamıssın helal olsun sana :)anlatımınla avın heyacananı resmen yasadım :) tebrik ederim :) sitemize vakit buldukça derslerini ihmal etmeden daha sık girmeye çalış eski konuları okuyarak bilgiler edinebilirsin :)hoşçakal

4. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Nefis bir av olmus :)
    Yurekten tebrikler Erdem.

5. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Sevgili Erdem, bu basarili avin ve nefis raporun icin seni tebrik ederim. Ellerine saglik. Anlatimina bayildim. Minekopa ise soyleyecek soz yok. 4. resimdekilerden hangisinin daha yakisikli olduguna karar veremedim. ;) :) Daha nice bereketli ve keyifli av raporlarini bekliyorum. Sen bu gidisle avcilikta baban ve amcani da gececeksin. masallah..

6. 29519

29519

harbiden marmara'yı senden sormak lazım
    Tebrikler abicim çok güzel bir av ve anlatım :)

7. nautilus

nautilus Ahmet

Tebrikler,çok güzel bir balık,rastgele...

8. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Dadaşım Benim.

Tebrikler.

Selamlar...

9. korsann52

korsann52 cemil

Aslanim bee.Bahtinda yüzün kadar güzel olsun insallah.Babanla sevdiklerinle nice uzun yillara ve balik avlarinaa.Sevgiler..

10. trexism

trexism mehmet

güzel av ve güzel anlatım :D

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tebrikler delikanlı harika balık :) favori kamış+makina bölümüne yazdıkların da ayrıca hoşuma gitti :D bende senin yaşındayken babam kendine ne alırsa bir önceki bana kalıyordu :D

12. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Genç adam, yarınlar senin,,sana güveniyoruz..

13. Balky

Balky Murat

Evet.:) :)

14. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    bende basligi gorunce eyvah birisi marmaranin tapusunu uzerine gecirdi diye uzuldum:D,guzel balik yakalamissin erdem kardes,tebrikler

15. OMMG

OMMG OKAN

Aferin sana,tebrikler.Gerek anlatımın gerek avın birbirinden güzel...

16. Lear

Lear

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilk tuttuğum balık lapin
    "Nuri amcamın oltası haydi etti."

Ağzına sağlık gözüm. Ne güzel ne içten cümle öyle. Benim de oltanın arkasından gidivereceğim tuttu.:)

Allah sana sağlıklı ömür, trofe avlar nasip etsin. Bahtın açık olsun.

17. fatihbayram

fatihbayram Fatih

Favori Kamış:
    riwer
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Karagöz 1350 gr. Levrek 50 cm
    Tebriklerrr.

18. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler ..boynuz kulağı geçeçek gibi gözüküyor avların daim olsun..D

19. balikci

balikci

Erdem, büyümüşsün sen :)

Alico ağabeyin ünvanına bir talip işte. Başlık, hodri meydan gibi hem de..

Erdem'cim, keyifli güncene bizleri de ortak ettiğin için teşekkür ediyor, bu vesileyle Mustafa, Nuri ve Murat ağabeylerimide selamlıyorum.

20. simendifer

simendifer Sennur

Ablasının güzel gözlü yakışıklısı. Bakıyorum homurdatmışsın yine sizinkileri. :) Amcan az önce telefonda çemkiriyordu; "ne oltası olta, ne yemi yem suda bekledi ama balığı alıyor. Yanlış kişiye ballı diyorsunuz" diyordu. :D Birazcık kıskanç mı ne? hihi

Gel de haftaya Pazar seni balığa götüreyim, bana da biraz tüyo ver. :)

Çok güzel bir minekop almışsın, aferin sana. Bence sen bundan sonra yalnız git balığa, nasılsa sen varken onlara balık kalmıyor, hiç değilse gürültü etmesinler. hihi