helal olsun .daha 2 gün önce öğrencilere Greenpeace i anlatmıştım.. koçlarım benim, boş iş yapmıyor bu çocuklar.
Eski haber Önceden forumda bahsedilmişti bu konu. Yoruma gelcek olursam greenpeace sen ben siz biz o onlar şunlar bunlar gerekli hassasiyeti gösterip gerekli yerlere ihbar etmemiz iyi bir şey doğru bir şey de sonucu da önemli. Bir abimin yaşadığı olay : gölette yasak avlananları jandarmaya haber veriyor cevap - bizi oraya kadar yormayın köylünün göletine ne karışıyon sen de öyle tut
Acaba o tekne yakalanırken, başka kaç yerde, kaç eşkiya malı götürüyordu dersiniz ?, nereden belli derseniz, balık tezgâhlarındaki balıklar söylüyor derim... ne diyelim sonuç iyi olur inşaallah...
nerde neyı kıme ihbar edersen et adamlara yılmıyo kardeşim hem tutan lara hem satanlara ceza keslsin daha bu akşam beykikdüzü tansaşta kg 9 lıraya kuçucuk sazanları satıyolar israil olsa sevınecem ama hemsi kara sazan yazık yaaa lımıt altı
gerçekten çok yazık :/ Meriç'te de tırıvırılar her yerde günün her saati her kesimde görmeniz mümkün ama kimsenin aldırış ettiği yok
şuurlu Ve Bilinçli Vatandaş.... Sözüm ona biz vatandaşlar bu standart dışı balıkları satınalmama şuur ve bilincine eriştiğimiz zaman, sanırım bu iş çözülecek, tutulan balık 1-2 defa elde kalmaya başlayınca, yakalayanların sayısıda zamanla, gün geçtikçe 0 ra yaklaşacaktır da...ama böyle vatandaşı bulabilirmiyiz, işte bunda ciddi, ciddi şüphelerim var....