marmara ereğlisi av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ali_aksu tarafından paylaşıldı.

1. ali_aksu

ali_aksu ali

akşam dedik gidelim balığa...
    hava da güzel neyse uzatmayalım...
    daha çapariyi takıp atmaya başladık.. 2. atışta 2 tane istavrit peşine 1 tane daha... dedik tamam bu akşam balık süper olacak.
    sonra balık bir başladı yapmaya...4 er 5 er çekiyoz ama her attığımız geliyo...
    derken önümüzde koca bi tane gırgır yani tirol gezinmeye başladı bi 10 15 dk gezdikten sonra balığın en verimli olduğu dönemde zört diye hemen önümüze serdi ağlarını.. kıyının dibinde adam topladı ne varsa... baya bi sinir ve 1 kg balıkla döndük...acayip sinir oldum... paylaşmak istedim...

2. sedatk

sedatk Sedat

herkes nasibinin peşinde desene

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    evet yav çok kötü bir durum ağız tadıyla insana keyif yaptırmıyorlar:mad: :( :(

4. fish founder

fish founder Özgür

gırgırlar dibini kuruttu zaten balığın:mad:

5. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Ali keyfini kaçırmalarına üzüldüm ayrıca gırgırların 10 kulaçtan yani 15 metreden kıyıya ağ atmaları yasak böyle bir durumda hemen 158 i arayıp durumu belirtmende yararlı olur tabiki derinlikten eminsen yinede tavalık balığını çıkarmışsın afiyet olsun rastgele

6. Benzer ancak farklı bir durumda inatla uğraştım..Yaklaşık 1 saat telefon görüşmelrinden sonra alabildiğimiz sonuç.."Bot yola çıktı"
    Şikayet edilen yer Bandırma musakça köyü..Botun çıktığı yer Çanakkale :(