selamlar, Yemlide lüfer olayı tahmin ediyorum bitti gibi... Son 1 aydır yemli denemelerimde sahilden sadece çinekop aldım fakat hepsini serbest bıraktım. 2 numara iğneye nasıl geliyorlar anlayamadım. en son bu pazar Kuleli askeri akademisi önünde sabah 6-10 arası rapala ile bir tane 26 santimlik sarıkanat alabildim. Bu hafta sonu Marmara Ereğlisine levrek için rapala denemek istiyorum. elimde rapala, yozuri ve ima sahtelerim olacak. spin kamış ve makina götürmek istiyorum. surf kamış ve makine çok ağır, yoruyor at çekte. sormak istediğim sorular var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 1-Marmara ereğlisi levrek için doğru adres mi? 2-oralarda bildiğiniz bir mera tarif edebilirmisiniz? 3-spin olta ve kamış doğru tercih mi? 4-kaç numara florocarbon misina kullanmam gerekir? 5-uca herhangi bir kurşun, sistem vs yapmalı mıyım, yoksa direkt sahte mi bağlayayım? 6-atçekte sahtenin baş ve gövdesindeki üçlü iğne çıkarılıyor mu? ben ıkarmıyorum fakat devamlı misinaya takılıyor. Bilenler çıkarman lazım, sadece arka kısımdaki iğneler kalsın diyorlar 7-diyelim ki balığı yakaladık. spin kamış Shimano Vengeance, makinam Shimano Alivio (sadece atçek için almıştım) misinam florocarbon yozuri kaçlık misina bağlamam lazım, havaya kaldırmalı mıyım, yoksa kalkmaz mı, kepçe mi kullanmalıyım? herkese saygılar