arkadaşlar forma yeni üyeyim bu cumartesi akşamdan gidicez hem zıpkın hem olta atıcaz oralarda ne çıkar oltaya lüfer gelirmi takımı nasıl yapalım su üstümü yoksa mantarlı takımmı atalım ne yem kullanalım oraları pek bilmiyoruz yaprak yemmi canlı yemmi şimdiden teşekkürler
Burak aramıza hoşgeldin o bölgeleri bilirim bilgi verebilirim ama önce kendini tanıtman lazım rastgele
slm, herşeyden evvel hoşgeldin, ben 2 gün evvel silivri kınalı tarafında avlandım.bu bölgede ilk denemdi, avlandığım bölge kumluk, yer yer kayalık bir bölge idi,av sonrası sahilde tanıştığım bir adam her gün burada zıpkınla daldığını,kıyı şeridinin sığlık olduğunu lakin biraz açılındığında bol miktarda pisi ve levrek vurduğunu belirtti.ama vurduklarını gördüm mü dersen hayır gözümle görmedim ama belki sana ufak da olsa bir fikir verir. forum üyesi o bölge arkadaşlar sana daha açıklayıcı bilgiler verirler sanırım, rastgele,
adım burak bahtiyar 1980 istanbul doğumluyum g.o.paşada oturuyorum eşref çim istanbulda arnavutköyde avlanırım devamlı ara sıra tekneyle çıkarız balığa başka fener bahçeliyim evliyim herkezeselam
Aramıza hoş geldiniz Forumu araştırırsanız oldukça fazla bilgi var bu bölgeler hakkında Bu arada gece zıpkınla av yapabiliyormusunuz?
Arama çubuğuna istediğiniz bölgeyi yazın. Göreceksiniz çok geniş bilgiler var. Bulduğum ilk linki yapıştırıyorum http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=23216&highlight=marmara+ere%F0lisi
Burak Abi öncelikle aramıza hoşgeldin diyim ,sitemizde dikkat ettiğimiz bazı hususlar var bunların başında karşımızdakiyle konuşurken yaşına istinaden hitabımızı belirlemek gelir Eşref çim diye hitab ettiğiniz Eşref Abi 1962 doğumlu gözünüzden kaçtığını düşünüyorum ,rasgelsin...
formu şöyle bir inceledimama m. ereğlisi tarafında hiç lüfer aldımdiyen yok hep levrek mırmırmı var bu bölgede