Uzun zamandan beri eşkina avına gitmiyordum.Ayağımın iyileşmeye başlaması ve av zamanının da gelmesiyle birlikte klasik av partilerimiz başlamış oldu.İki haftadır yokladığımız avlaklardan arada tektük eşkina yada karagöz almamıza rağmen doyurucu ve rapora konu teşkil edecek avlar yapamadık.Pazar günü akşam üstü hazırlıklarımızı tamamladık ve Marmarada herhangi biryerdeki avlaklarımızdan birinde hava kararmadan yerimizi aldık.Balık oldukça iyi duruma gelmiş bollaşmış gibi.Sürpriz gecenin sonunda geldi. Kardeşim Mehmet yanıma geldi hadi abi toparlan gidelim dedi.Bende gayet sakin birden sonra gideceğiz dedim.O arada dönüp baktım ki bizim bilader titriyor.Ne oldu oğlum hayırdır deyince abi balıkla uğrşırken oldu dedi.Baktım ki durum ciddi sengit bende çantayı toplayıp geliyorum dedim.Yanına vardığımda elinde aşağıdaki karagöz ve gülüyordu.kollar yarıya kadar ıslanmış telefon kırılmış ne dert. Anlattığına göre balığı kıyıya almış kepçe olmayınca sudan kaldırmış beden kopmuş. Balık yan tatraftaki taşların arasındaki su birikintisine düşmüş balığı alıcam derken tepeden tırna ıslanmış.Hani bu balık için bu kadar sıkıntıya değer mi siz karar verin. Karagözün ağırlığı 1850gr geldi. Toplamda tutulan balık miktarı : 18 adet eşkina bir adet karagöz Kullanılan takım: şamandralı klasik ikili dip takım Kullnılan yem : Boru kurdu Av süresi : 19.00-24.00 arası Avlaktan görüntü alma imkanımız olmadığı için resimler daha sonra çekilmiştir. Herkese rasgele
Tebrikler, karagözde diğerleride güzel, tekrarına daha güzellerinin nasip olması dileği ile...RASTGELE...
İsmayil abi tebrik ederim balıklar güzel karagözde bayagı büyükmüş mehmet kardeş bayagı ugraşmış benim niye kepçeyle dolaştıgımı anlamıştır herhalde işte bir balık yakalarsın onuda kepçe olmadıgından kaçırırsın allahdan yakalamış telefona gelince bende bir telefon bıraktım orda deniz bize verdiklerinin bizden ücretini alıyor avınız bereketliymiş devamına rastgele yakında ziyaret edebiliriz biz gelirken sana zait haber verir selamlar rastgele.
tebrik ederim çok güzel bir av olmuş...1 telefona 1.850 gr karagöz...bence adil bir alışverişdaha bereketli avlar dilerim
"KorkutAtaGüzel av yapmışsınız. Afiyet olsun!" Teşekkürler,umarım sizden de güzel raporlar okuruz. "er41hanTebrikler, karagözde diğerleride güzel, tekrarına daha güzellerinin nasip olması dileği ile...RASTGELE..." İnşallah Daha güzelleri sizlere gelir. "ozgurkaragunhelal be dayı" Mesajını okuyunca bir an antalyadaki yeğenimmi yazdı dedim teşekkürler Muammer bey dediklerinize katılmamak mümkün değil.Kırkyılın başı bir gelir ama pir gelir.hazırlıklı omakta fayda vardır.Zahit beye selamlarımı iletin ne zaman isterseniz buyurun gelin sizlerle av yapmak bizimiçin zevktir. Geçerken mutlaka uğrayın, bekliyoruz. "feridun_45tebrik ederim çok güzel bir av olmuş...1 telefona 1.850 gr karagöz...bence adil bir alışverişdaha bereketli avlar dilerim" Bence de adil bir alışveriş.Bizler çok memnun olduk.Darısı başınıza. "KayaBaligiKayaÇok güzel av olmuş karagözde gayet yakışıklıymış. Bir sorum olacak eşkinalar ortalama kaç gr geldi?" Eşkinalar ortalama yarımşar kilo gibi geldi.Eşkina konusunda, bizim vicdani sirkülerimiz geçemeyen eşkinalar denizde kalır. "NedimBugrulçok güzel av olmuş.Tebrikler." Nedim bey teşekkür ederim dagüzel avlar umarım size denk gelir.
tebrik ederim güzel bir av olmuş devamını dilerim.. yakın zamanda birde ben deneme yapacağım eşkinaya marmarada bir yerlerde
abi tebrik ederim maşşallah karagözde karagöz yani eşkinalarda güzelmiş telefona üzüldüm mehmet abiye selamlarımı ilet görüşmek dileği ile rastgele.
size daha güzel avlar dilerim. inşallah karşılaşırız, Zahit kardeşim teşekkürler,kardeşime selamlarını ilettim.Gerçekten karagöz tam karagözdü.gelmeden önce telefon edersen organizasyonu yaparız.Arkadaşlara selamlar. Umarım Bir süre daha böyle devam ederiz.şimdilik güzel gidiyor. teşekküerler sizlerede rasgelir inşaalah.