Marmaris / Aksaz Eğitim Kampında Avlanan/Avlanmış kimse var mı ?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Ufukhai tarafından paylaşıldı.

1. Ufukhai

Ufukhai Ufuk

Favori Kamış:
    Shimano Catana DX 270 M 10-30g
    Favori Makine:
    Shimano Sahara SH-3000FE
    En İyi Avı:
    Levrek 1,75 kg
    Bu yaz Marmaris'de ki Aksaz Eğitim Kampına gideceğim. Bu Kampta balık avlayan avlamış kimseler var mı ?

Bu kampta hangi balıkları tutma şansızımız var, Levrek için kayalık bölgesi var mı ? Dip oltasında hangi yemleri kullanıyorsunuz ?

2. yasargnd

yasargnd Yaşar Gündöner

En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    2006-2007 Senesinde asker olduğum yer. Yaklaşık 400 gün iskeleye aborda olmuş gemide vatanı görevimi yaptım. Hergün 20 metre derinliğe bakıp çeşitliliği izlerdim arada torpido gibi trofe bir balık dipten hızlıca geçer, bütün balıklar toz olurdu:)
    Orası hala öyledir muhtemelen akvaryum gibiydi. Barakuda, karagöz, sarpa, kefal en çok karşılaştığım türler. Özellikle karagözler rekor boylara ulaşıyor orada, Tabi benim bahsettiğim alan liman içi askeri bölgedir.
    Diğer yerlerini pek bilmem.
    Yapay kandırıcıda kullanabirisin, canlı yem klasik dip takımıda yapabilirsin. Yem ne kullanmak gerekir, ben fazla tecrübe edemedim. Oraları daha iyi bilen biri varsa forumda yardımcı olur. Bir iki kez şeytan oltasının ucuna ekmek takarak sarpa ve karagöz yakalamıştım. Barakudalar gece tek, gündüz üçlü beşli sürüler halinde avlanır. Menülerinde kefal oluyo her zaman, sahteye de itibar eder diye tahmin ediyorum.
    Hala da gözümün önünde canlanır o çeşitlilik, fauna.
    Av sonucunu veya gozlemlerini paylaşmanı beklerim:)
    Şimdiden rastgelsin...

3. Ufukhai

Ufukhai Ufuk

Favori Kamış:
    Shimano Catana DX 270 M 10-30g
    Favori Makine:
    Shimano Sahara SH-3000FE
    En İyi Avı:
    Levrek 1,75 kg
    hocam fena gazladın ya :p
    Allah izin verirse en kısa zamanda gidip av görütülerimi paylaşırım :D