Merhabalar, geçen hafta tatil için gitmiş olduğum Marmaris ve Çanakkale'de tutmuş olduğum karagöz, kupa ve ismini bilmediğim değişik bir balığın fotoğraflarını sizinle paylaşmak istedim... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with Uploaded with ImageShack.usageshack.us]ImageShack.us[/URL] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Merhaba Güzel bir rapor olmuş Hasretle baktım fotoğraflara. Çanakkale'de nerede avlandınız acaba? Bu arada Okuma Flame makina kullanıyorsunuz sanırım. Gayet iyi bir makinadır.
Tebrikler, gerçekten çok güzel kareler. İsmini bilmediğiniz balığa yöresel olarak vantuz balığı denir, bilinen adı remora dır. Büyük balıkların gövdesinde yapışarak yaşar, onların yediklerinden beslenir.
Tebrik ederim.Çok verimli bir av olmuş.Tatilden daha yeni geldim ama şimdiden bir dahakini bekliyorum.
Teşekkür Ederim Yorumlariniza ..marmaris çok Verimli Değildi..ismini Sizlerden öğrendiğim Baliği Daha Sonra Denize Geri Saldimm,belli Bi Süre Deniz Kenarinda Ufak Bi Havuzda Tuttum..çanakkale Balik Bolluğu Acisindan En Sevdiğim Bölge.özellikle Dur Yolcunun Olduğu Kilitbahir çok Iyi.canli Yemi Karşi Kiyidan Alabilirisiniz.tatil çok Iyi Oldu..hepinize Rastgelsin......