Marmaris Çubucak

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında LakeRta tarafından paylaşıldı.

1. LakeRta

LakeRta Bilal

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Yok daha :D
    Merhaba arkadaşlarım ve abilerim..Ben çaylak bir balıkçı olarak aranıza yeni katıldım..Bugüne kadar 3-4 ava gitmişliğim var sadece iskenderun'da 5-6 sokar tuttum o kadar.:D Geçen hafta pazar günü manisa demirköprü barajına gittik ama sonuç hüsran..Dedik burda bişey beceremiycez en iyisi biz Denizli Güney Adıgüzel barajına gidelim..Oraya gittik ama sonuç gene hüsran..Yani bayağı bir acemiyim..Yaklaşık 1 ay sonra marmaris çubucak orman kampına 1 haftalığına tatile gidicez.Şimdiden bilgi toplayayım ki burda da avlarımdan hüsranla ayrılmayayım :D 3.5 metre uzunluğunda bir oltam var.Orman kampının yakınlarında nerede avlanabilirim?Ne tür balıklar çıkar ? Dip oltası mı kullanmalıyım yoksa şamandıralı olta mı ? Yem olarak ne kullanmalıyım.? Şimdi diyeceksiniz hangi balığı avlamak istiyosun ona göre yardım edelim :D Hiç farketmez balık olsunda ne olursa olsun.:D Amacım balık yemek değil ; eğlenmek,vakit geçirmek ve av heyecanını yaşayabilmek..Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.;)

2. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    gittiğin yerin cografı durumunu verdıgı balık durumunu bılmedıgın surece her turlu sartta balık avlamak uzere tam tesızatlı olarak gıtmek zorundasın,ha bu arada merak etme sansın varsa nasıbınde yazılıysa mutlaka balık avlarsın,merak etme

3. Hosgeldiniz keyifli ve güzel paylasimlar.Avlarinizda bol sanslar,rast gele.

4. LakeRta

LakeRta Bilal

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Yok daha :D
    Abilerim yok mu yardımcı olacak :(