marmaris - dalaman da; mercan avı hakkında..

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında enolagay tarafından paylaşıldı.

1. enolagay

enolagay iskender

sn. balıkçı dostlar marmaris dalaman bölgesinde mercan yakalamak için tecrübe ve püf noktaları sizden taleb ediyorum ...teşekkür ederim...(amatör balıkçıyız cumartesi balığa cıkıcaz hızlı gönderirseniz sevinirim.)

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    İskender bey foruma hoşgeldiniz:)

3. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Önce kendinizi tanıtırsınız, buradaki insanlarla yazışmalarınız olur, ondan sonra, emrivaki yapar gibi değil de güzel bir şekilde yardım istersiniz. Burası bir aile ortamı gibi, tabii ki bilenler yardımlarını esirgemez. Rastgele.

4. idko

idko inan koç

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    okuma salina2
    En İyi Avı:
    levrek 5,5kg
    aksaz koyuna gidin askeri limanın tam karşısına, iyi mercan yapıyor hihi

5. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    öncelikle foruma hoş geldiniz yukarıda bahsedildiği gibi tanışalım kısımından kendinizi tanıtınız..
    Konuya gelince; Marmaris harika bir cennet denizinde olmayan balık yok maşallah... Dalamanı bilmiyorum ama Marmaris merkeze inip av yapacak olursanız.sahil yolu üzerinde barlar sokagı girişinde anatolia bar'ın karşısı marina girişinin orada eski beton iskele var oradan olta atabilirsiniz. orada gezi tekneleri var demir atmış onların arkasında beton iskeleden turna avı yaparken rast gelmiştim küçük kayıkla gezi teknelerinin hemen arkasında mercan avlayanlara rast gelmiştim. 2nci yer tavsiyem de yine marmaris merkezde İçmeler beton iskele Umarım av raporlarınız daim olur.Rastgele..