sn. balıkçı dostlar marmaris dalaman bölgesinde mercan yakalamak için tecrübe ve püf noktaları sizden taleb ediyorum ...teşekkür ederim...(amatör balıkçıyız cumartesi balığa cıkıcaz hızlı gönderirseniz sevinirim.)
Önce kendinizi tanıtırsınız, buradaki insanlarla yazışmalarınız olur, ondan sonra, emrivaki yapar gibi değil de güzel bir şekilde yardım istersiniz. Burası bir aile ortamı gibi, tabii ki bilenler yardımlarını esirgemez. Rastgele.
öncelikle foruma hoş geldiniz yukarıda bahsedildiği gibi tanışalım kısımından kendinizi tanıtınız.. Konuya gelince; Marmaris harika bir cennet denizinde olmayan balık yok maşallah... Dalamanı bilmiyorum ama Marmaris merkeze inip av yapacak olursanız.sahil yolu üzerinde barlar sokagı girişinde anatolia bar'ın karşısı marina girişinin orada eski beton iskele var oradan olta atabilirsiniz. orada gezi tekneleri var demir atmış onların arkasında beton iskeleden turna avı yaparken rast gelmiştim küçük kayıkla gezi teknelerinin hemen arkasında mercan avlayanlara rast gelmiştim. 2nci yer tavsiyem de yine marmaris merkezde İçmeler beton iskele Umarım av raporlarınız daim olur.Rastgele..