marmaris inbükü?

Konu, 'Bölgeler' kısmında triplexo tarafından paylaşıldı.

1. triplexo

triplexo SEDAT AKAY

En İyi Avı:
    mercan
    arkadaslar temmuzda marmaris inbükü orman kampında tatil yapıcam allahın izniyle...yeni bot alıcam ve tahminen günde 8 saat bot üzerinde olucam...dip sırtı hertürlü sansımı deneyecegim vaktim olucak...pek tecrübem yok..bu bölgede hangi türleri avlayabilirim..nerelerde sansımı deneyeyim..netür yem takımlar kullanmalıyım..

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    :eek: :eek: 8 saatmi:confused:
    benim öncelikle yapacağım tavsiye üzerine branda veya bez gerilebilecek bir bot al yoksa derin yanıklara sahip olursun;)

3. triplexo

triplexo SEDAT AKAY

En İyi Avı:
    mercan
    tatilde millet denize girer biz karaya cıkarız :) marmaris yakmıyor abicim cok güzel o konuda..

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    hımmm demekki ozaman marmarisin güneşi dikey değil yatay geçiyor :D :D

5. triplexo

triplexo SEDAT AKAY

En İyi Avı:
    mercan
    ormanlar kesiyor olabilir sıcagı...bunaltmıyor..

6. beko

beko BERKANT

En İyi Avı:
    LEVREK 1,350gr
    İnbükü temmuz ayında yaprak kımıldamaz bihayli içeride kaldığı için çok sıcak yapar. inbkne gelmeden çubucak var orası hisarön körfezine daha yakın oldugu için ve birazda burun kaldığı için midir nedir püfür püfür eser.
    inbükü koyunun ortasında ahşap bir iskele vardır iskelenin sağ tarafından koyun sağına doğru botla 50 metre açıl. derinliğin birden arttığını göreceksin tahminim 25 metre ordan marmarisin milli balıkları olan lapa ve sokkan alabilirsin
    lapayı tavsiye etmem ama sokkanın tavasınıda hiç bi balığa değişmem dikkat et sırtındaki yüzgeçler zehirlidir. vede mercan ve karagözde cıkar
    eğer koydan tamamen cıkıp yine inbükünün soluna doğru acılacak olursan en az yarım mil temmuz 15ten sonra mercan ailesine ait hertrlü balığı alırsın çupra mercan fangri belki sinarit belkide trança vede tabiki LAĞOSS

7. triplexo

triplexo SEDAT AKAY

En İyi Avı:
    mercan
    tesekkür ederim bilgiler için...inbükü koyunda heryeri denedim canlı yasam yok neredeyse...uzakta olsa bir iki yer duydum..12 sinde gidiyorum döndügümde güncel bilgileri paylasırım...

8. beko

beko BERKANT

En İyi Avı:
    LEVREK 1,350gr
    canlı varda sana denk gelmemiş sanırım yani bu işler RASGELE...
    ama sana ufak bir tüyo daha koyun sağ tarıfında sona doğru orda nerdeyse yaz kış yaşayan izmitli bi dayı var karavanda yaşıo eşiyle yası 45- 50 gibi bıyıksız orta boylu orta kilolu orayı gittiğinde mutlaka ona sor nerde ne çıkıo die sana yardımcı olacaktır.