Az önce Marmaris - Siteler bölgesine tatil rezervasyonumu yaptırmış bulunuyorum. 02/07 - 09/07 tarihleri arası için.. Bu bölgeden kıyıdan ağırlıklı olarak hangi balıklar çıkıyor, takımlarımı ona göre hazırlayıp gelmek istiyorum. Site içi aramada detay göremedim, Forumdan arkadaşlarla da tanışıp birlikte vakit geçirmek keyifli olurdu.. yardımlarınızı rica ederim..
Lidya oteli hizasında içerde 3 sene yaşadım kıyılarda olta atamazsın turizm işi malum tum kıyılar doludur.. otellerin şezlongları ve şemsiyeleri nden bir karış yer bulamazsın.. marmariste yapacagın en iyi şey marmaris dışına çıkmak bol kefal vardır ....akşam üstü yalancı bogaza dogru git yol boyunca boş yerlerden avlanabilirsin..(tabii araban varsa)
obaa.. rahatça avlanamayacağız yani :S arabam da yok malesef, peki diğer turistik yerlerdeki gibi ücretli balık organizasyonları varmıdır biliyormusunuz?
Otel, motel, pansiyon kaçmıyor ya, nasıl olsa bulunurdu. Evvela balık işi sonra konaklama olmalıydı. Neyse, hayırlı olsun.
Bak buda bir görüş... önce balık sonra otel.. o zaman hisarönü tarafına gidecen oralarda bir pansiyon vs bulursan .. sahili geniş.. yada sen iyisimi programını bozma . yalancı bogaz tarafına giden arabalar var bir vasıta gider bir vasıta dönersin.. kıyı boyunca avlanırsında ..araştırma yaparsın son hali nedir bilemiyorum belki farklı vasıta secenekleride vardır şu an..
Erzurum'lu yaşlı hemşehrim olayı çözmüş. Şu akıl dolu çıkarıma bakar mısınız?" Allah'ın işi işte yegenim. Nerede bir değirmen varsa, tamda orada su var."