Arkadaşlar, Marmaris tarafında yada Marmarisa yakın bölgede ( Milas ta olabilir...) canlı yem mamun ve tek tek ( teke ) gibi nerden alıyorsunuz, bir yer var mı? Tanıdığınız yemci...şimdiden teşekkür
Selam, Marmariste bende aramama rağmen canlı tek tek bulamamıştım. Yanlız dondurulmuş olarak merkezde tansaş'ın alt tarafına kalan karşısındaki kahvede her türlü yemi bulabilirsiniz. Birde ben bulamadım ama liman içinde balıkçılardan biri canlı veya taze tek tek satıyormuş ama arayıp bulmanız lazım. Canlı istiyorsanız muğlada merkezde canlı yem satan balık malzemesi satan dükkanda bulabilirsiniz. Ordan mamun almıştım. Daha iyi çeşit istiyorsanız izmirde bulabilirsiniz. Saygılarımla, Not: marmariste balık malzemesi satan dükkanlardan yem alma konusunda pek tavsiyede bulunamam biraz pahalı ve pek taze değiller.
slm..mendereklerde denize sarkan kalın ipler vardır. sarkan bu iplerin en altından yukarı doğru kepçeni hızlı bi şekilde yukarı doğru kaldırdığında kepçende canlı tekeleri yakaladığını göreceksin. kolay gelsin.
slm..mendereklerde denize sarkan kalın ipler vardır. sarkan bu iplerin en altından yukarı doğru kepçeni hızlı bi şekilde yukarı doğru kaldırdığında kepçende canlı tekeleri yakaladığını göreceksin. kolay gelsin.