Marmaris tekneden dip av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında __ege__ tarafından paylaşıldı.

1. __ege__

__ege__ ege

En İyi Avı:
    teknede 40 metreden spin kamış makine set:) valla:)
    Herkese merhabalar bu hafta sonu 2-3 günlüğüne marmarise gitmiştim,Ordada tekneyle balık avı turuna çıktık,ama durum vahim:mad: resmen her atışta kiloluk balon balığından başka birşey gelmiyor:mad: Başka balık tutsan da çekemiyosun ki (balık su yüzeyine geldiğinde kancada sadece kafası kalıyor:eek: düşünün artık)Birde orda teknenin sahibi 0.35 misinayı 10 kat yapıp hayvanın ağzına sokuyor ve balık o misinayı tık diye kesiyor:eek: Gözlerime inanamadım:eek:.Hee gelelim en iyi avıma:) teknede yaklaşık 40 metreden spin kamış makina set tuttum:) valla:)Oltayı çekerken ilk olarak dedim sağlam bi balon balığı,sonra biraz gözükmeya başlayınca dedim iyi bir yılan balığı sonra bi baktım kamış makina:eek: teknede herkes şaşırdı, sonra o kamış ve makinanın diğer teknedeki turistlerin düşürdüğü set olduğunu anladık:) bizim teknedeki kadıncağaz şaşırdı.dedi bizim kamışlardan da tut birkaç tane:) :)
    Ama güzel bir gündü,

2. yunusyildizz

yunusyildizz Yunus YILDIZ

Favori Kamış:
    Lineaeffe spring3907 ve Captain Cast Strong 1525 (3,9mt) ve Discovery pacific 180
    Favori Makine:
    Okuma OT-55 ve Remixon Infinity 6000 ve Okuma Ot-30
    En İyi Avı:
    Yakında koyarım resmini :)
    Resim yok mu resim? :)

3. __ege__

__ege__ ege

En İyi Avı:
    teknede 40 metreden spin kamış makine set:) valla:)
    resim çekemedim ya:( fotoğraf makinem arızalı burdada yaptırmaya 2 katını istiyorlar artık izmite dönünce yaptırıcam