Merhaba ; Bu sabah yaptığımız sübye ve sardalye'yi yem olarak kullandığımız avda akya lagos travella hedefledik.Nasibimize takılan yakışıklı bir travelle oldu Sabah kalktım gün doğumuyla avlağa ulaştım 2 oltaya sübye ,1 oltaya sardalya kullandım.8 gibi ilk vuruş geldi ve olta n harfiyle mücadele başladı kalama cızırtı semfonisi eşliğinde reeling balığı kepçeledik. 7de başladığım avı 9 da sonlandırdım. kullanılan malzemeler 80lik misina 50lik beden 1 adet gezer kurşun fırdöndü & 1 adet mustad iğne sübye & sardalya
Mustafa Tebrik ederim avını ... Evet düzelmiş ama istenilen doğrultuda değil ... Forum kodu yazan bardan copy alırsan resim linkini direk resim sayfanda görünecektir bilgine bu şekilde sadece link görünüyor ve uğraştırıcı oluyor genel anlamda :thumb:
Güzel balık Mustafa,tebrikler. akşamüstü de ben at-cek denicem.bakalım kısmetimizde birşey var mı. rastgele
Güzel balık ancak bir sorum olacak. Kullandığın beden çok kalın değil mi? Hedeflediğin balıklar için daha ince takımlar kullanabilirsin diye düşünüyorum. 0,50 beden sığ suda takımın avcılığını ciddi anlamda düşürecektir.
Güzel balık, tebrik ederim. Ortam ise süper. İşte bu anlarda 5 ay yaşayıp, sonra Erzurum'a dönmek gerek.