MARMARİS TURUNÇ VE merkez için rapor

Konu, 'Bölgeler' kısmında uaizmir_mert tarafından paylaşıldı.

1. uaizmir_mert

uaizmir_mert mert

En İyi Avı:
    2,100 gr çipura
    marmarise gitmeyi düşünüyoruz 3 gün turunçta 3-4 günde merkezde kalıcaz merkezde ve turunçta belirtebileceğiniz avlak varmı varsa ne tür balıklar çıkar ne yem kullanılır.sizler gibi usta abilerimden kardeşlerimden yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler birkaç da sorum olacak
    geçen sene turunç taraflarında bir koyda 3 tane tanesi 100-200 gr falan olan siyah adı çatalkuyruk(ordaki kişilerden öğrendim) olan bir balık yakaladım o balık yeniliyormu? mallaç adı verilen bir balık var boş iğneye atlıyor o da yeniliyormu?

2. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    marmaris marinada çok güzel çupra ve levrek olduğunu duydum marina içinde av yasağı var imiş iskelenin yan tarafında bir yerde avlana bilirsin sanırın;)

3. uaizmir_mert

uaizmir_mert mert

En İyi Avı:
    2,100 gr çipura
    yok abi marinanın kenarında avlanma gibi bi lüksün yok her taraf beton kenarları sadece bi çıkıntı var orası da marina her yerde güvenlik var dediğin yerde zaten kıyılarda bile balıkları görürsün hatta elinle bile yakalarsın çipuraları deyim ben sana:Dama gel gelelim marina

4. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    20 temmuzda turunçta balık denemelerim oldu. Eskiden yem satıldığı söylenen turunçta yem satan kimse yok senede 5-6 kişi geliyor balığa meraklı olan artık satmıyoruz dediler ama ben limana kasalarla karides getiren trolleden parasıyla çimçim alıp denemeler yaptım. Yer olarak turunç otelin sahilinden geçip kayalara tırmanarak buruna gittim yanlız biraz tehlikeli bir avlanma alanı kayalar çok keskin ve olta atma alanı çok kısıtlı ayrıca oltayı sadece kayalara yaslayabiliyorsunuzki benim extreme cast burda oldukça fazla 1 çizik yarası aldı. sabah gün ışırken mekandaydım çift iğneli dip takımına vuruş alamadım saat 10 gibi olmuş güneş sıcaklığını hissettirmişti gitmeye karar verdim ama tam o sıraga kayaların yakınlarında balıkların gezdiğini görünce hep denemek istediğim ama deneyemediğim şeytan oltasını denemeye karar verdim ve ilk atışımda yaklaşık 40 cm boyunda 750 gr ağırlığında bir levrek aldım sonrasında adını bilmediğim kaya balığına benzer 7-8 li sürü halinde dolaşan küçük balıklar yemlerime hiç rahat vermediler birkaç kayda değmeyen balık daha tuttuktan sonra avı sonlandırdım. 2 gün sonra tatil yaptığımız grupla birlikte tekne tutarak koyları gezdik ordada denemeler yaptım yem olarak gene çimçim kullandım yaklaşık olarak 10 tane hani balığı yerel adı ile malaç balığı tuttum.