Marmaris yardım...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ilkere_14 tarafından paylaşıldı.

1. ilkere_14

ilkere_14 ilker erdi gülen

Çocuklugumdan beri tatlı su balığı avlamaktayım. Boluda oturuyordum şu anda işim geregi marmariste oturuyorum. Kıyıdan balık avlamak istiyorum ne tür balık avlayabilirim vede nasıl bi olta ile yem kullanmam gerekiyor. Bilgileriniz için teşekkür ederim...

2. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Önce sahilleri turlayıp, gözlemlemek lazım. Kim nerede ne kullanıyor. sohbetler kurulmalı. rastgele.

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    En kestirme ve etkili yol önerisi Erdinç abimizden.:)

Katılıyorum, kısa vadede zaman kaybı gibi görünse de orta ve uzun vadede yöredeki her tür balığı ve kullanılan yöntemleri tanımayı ve arzulanan avları sağlar.

4. ilkere_14

ilkere_14 ilker erdi gülen

teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için...

5. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili Erdi kardeşim,hatırladığım kadarıyla İçmelerden bayağı gittikten sonra Orhaniye diye bir kıyı köyü var.Benim gittiğimde köy pazarı vardı.Hep natürel gıdalar satıyorlardı.Şahane bir körfezi ve balık tutabilecek iskelesi de var.İstersen şamandralı istersen dip 3 iğneli takımla çok güzel avlar yapabilirsin.
    Aksaz yolunda sahil güvenlik komutanlığını geçince oralarda sakin ve uygun yerler var.Bu işler kısmet işidir.Hiç belli olmaz at oltanı yokla derim.Marmarisin sahil parkında derenin ağızında çok güzel balık tutanları görebilirsin.Akyakaya gidersen baba balıkları tutarsın.İster azmak ağızında istersen dalgakıranın ucundan olta atabilirsin.

Son düzenleme: 1 Kasım 2010
  6. Kadir Ersoy

Kadir Ersoy Kadir Ersoy

bana ulaşırsan yardımcı olabılırım pm yoluyla uygun oldugun bir gun avlanabılırız.