herkese merhabalar benim ustalarıma bır sorum olacak son ıkı haftadır arkadasım la yaptıgımız avlarda hep husranla donuyoruz bundan 3-4 hafta oncesıne kadar bereketlı avlar yaptıgımız yerde son ıkı haftadır husran hani balıgından baska bırsey yok bunda bır garıplık var dıye bıraz arastırdım gercı bu hafta marmarısın cogu yerınde pek balık cıkmamıs ama soyle bır kac kısının soyledıgı yumurta bırakma zamanı oldugu o yuzden balıgın derıne gıttıgı bana pek gercekcı gelmedı sızce sebep ne olabılır tesekkurler
Vedat Bey selamlar, Verim alamadığınız yerleri söylerseniz yardımcı olmaya çalışayım. 2 haftadır gitmediğim bazı avlaklar var eğer oralara gitmediyseniz önerebilirim. Ve tabi hedef balığınızı..
ilginize teşekkür ederim.bizim tekne bördübet de oldugu için yer bakımın dan başka pek alternatifimiz yok sadece o bölgede avlanabiliyoruz
Bördübed tarafında komşum daha 2 gün önce önce kıyıdan daha sonra ise tekneyle iyi balık tutmuş. Acaba kerterizde mi bir problem var..
kerterizde bir problem oldugunu sanmıyorum daha gecen cumartesı oralı bir arkadaslarada suda rastladık onlarda malaçtan başka birsey pek tutamamışlardı anlasılan bır bot alıp her tarafa gıtmek lazım)sırf oraya bağlı kalmadan ilginize tesekkur ederım