Mart - Nisan Kıyıdan Balik Avi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında lecter tarafından paylaşıldı.

1. lecter

lecter ilker

Herkese Merhaba Ben ilker
    İçinde bulunduğumuz bu ay içerisinde ve gelecek nisan ayı boyunca tatlı su ve denizlerde hangi balığı yakalayabiliriz.
    Takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla içinde bulunduğumuz bu ayda boğazda lüfer ve sarı kanat çıkma ihtimali varmı ve hangi yöntemle yakalanıyor raporları düzenli takip ediyorum bu aralar bu yönde pek bir şey göremedim malesef Şile veya Marmaris civarına gitme şansımızda var.
    İstanbula komşu şehirler'de ve İstanbul civarında tatlı suda Turna şansımız varmı Nisan 1 den sonra Kırklareli Edirneye kadar her yere gidip kamp kurabiliriz :)
    Bu konuda parça parça bilgiler okumanın gerçekten pek faydası olmadı lütfen nerde ne tutabiliriz ve hangi takım ve yöntemle yapabiliriz lütfen yardımcı olun yarın oltalarımızı satın alıp çarşambada balığa gitmek istiyoruz.

2. MELİH BOYACI

MELİH BOYACI MELİH

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    Şile Marmaris nasıl oluyor onu anlamadım :s Marmaris te Şile diye bir yer mi var?

3. lecter

lecter ilker

Düzeltip daha okunaklı yazıcam pardon kastım istanbul çevresi ve yakın şehirler olarak şileye ve marmariste yakalıyanları görmüştüm o civarlarada gitme şansımız var