Değerli Üyeler Martı Osman bizim eski dostumuzdur. Aradan sanırım 7 küsur sene geçti.Evvelden hayli iyi beslenen tüm martılar ve bu aradada Osman artık çoğu kere aç gezmekteler. Zaten evveldende o,ya benim yada Orhan Babanın teknesini ziyaret ederdi. Sebebi basit,herikimizde hayvanları severiz ve Osmanı beslemekten keyf alırız. Bu ara Osman benim teknemi taa uzaklardan gördümü,sınırını geçip yanıma gelmekte,av bereketli geçersede karnını tıka,basa doyurmaktadır. Ancak Assos sularında kimi zaman başı belayada girmekte,havada oranın sahipleri bazı martı çiftleriyle havada it dalaşına girmekte,kimi zaman güzelce sopada yemektedir. Ancak yaşlı ve tecrübeli bu martı,kimi zaman kendi yavru ve eşleriylede gelmekte,bu kere o diğerlerini dövmektedir. Her zaman en iyi pozları yakalamak mümkün olmuyor.Örneğin hemen herkesin olduğu gibi Osmanında bazı kötü huyları var elbet.Fütursuzca hacet gideriyor ve bunu arada tepemizede bırakabiliyor. Bu kere piyango Mustafaya vurdu.Tam davranabilseydim olayı videolayacaktım ama geç kaldım.Mustafada daha fazla dayanamadı çıkardı yeleğini ve güzelce yıkadı. İlişikte son avımızın bazı kareleriyle Osmanlı video çekimini sunuyorum. Sevgi ve saygımla kalınız http://www.youtube.com/watch?v=6ngZ9bwbZfg&feature=youtu.be
çok eğlendiğiniz belli oluyor vedat abi.sağlığın ve gülümsemen eksik olmasın ...işyerlerimizden bizi oralara getirmeyi başarıyorsun.teşekkurler.inşaallah görüşürüz.
vedat abi yüzümüze gülücüğü kondurdun. yüzün hiç asılmasın her daim mutlu ve sağlıklı olman dileğimle.
Ustacım yine şenlendirdin gözleri bu haftasonu ufak bi deneme yapacam umarım birkaç güzel kasna tutarım da onları senin için azad ederim...
Balık avının her çeşiidinden,ama az ama çokeğlenmeyi beceren bir yapıdayım sevgili Talip. Gayret ve amacım ise benzer dyguları sizlerede bir nebze olsun yaşatabilmek veya heveslendirmek olmaktadır. Yoğun iş hayatının yıpratıcı etkisinden inanınızkikurtulmanın en etkili yönü doğa ve onunla başbaşa kalarak,zaten insanların genetik yapıısında var olan avcılık güdüsünü arada ortaya koymaktır. Sevgiler
Çok güzel bir av ve video olmuş tebrik ederim sizleri. Martı Osman'a ise bayılıyorum. Umarım serinin devamında da bize sık sık görünür.
Allah bu güzel ortamınızı bozmasın.Herkesede böyle ortamlar nasip etsin.Neşeniz eksik olmasın Vedat Amca.
Tebrik ederim Vedat amca. Mükemmel bir video, çok eğlenceli, bir o kadar da samimi. Balık avını bırakıp, Osman'a yoğunlaşmanız da tam komedi. Çok keyif aldım, teşekkür ederim. Balıkla mücadelenizde kamışın şekil değiştirmesine gene mest oldum. Bakalım benim kamışlara ne zaman nasip olacak. Bu sıcak ortamınıza bizleri de ortak ettiğiniz için teşekkür ederim. Çekenin, emek verenin ellerine sağlık. Nicelerini izleyebilmek dileklerimle, her daim rastgelsin...