Abi ilk önce klavyeden "print screen" veya prt sc de yazabilir. İşte o tuşa 1 kere basıyorsun. Sonra başlat menüsünden, tüm programlar yazan yere, sonra donatılara, sonrada paint'e tıklıyorsun. Paint ekranının sol üst tarafında yıldız işareti var onun yanındaki, dikdörtgen işaretine tıklıyorsun. sonra ortadaki boş alana farenin sağ tuşundaki yapıştırı tıklıyorsun. masa üstün resim olarak oraya geliyor. sonrada o resim i kayıt etmek için paint ekranının sol üstündeki, dosya yazan yerden, farklı kayıt et i tıklıyorsun, oradan kayıt ediceğin yeri seçip, jpeg ide seçip operasyonu tamamlamış oluyorsun
bambul Senior Member Yaş: 36 Üyelik tarihi: 24-09-2006 Şehir: İstanbul Mesajlar: 231 Favori Oltası: sopa, el oltası En İyi Avı: Orkinos 5 kg, baraküda 75 cm, balon 4 kg eloltasını anladımda,sopayı napıyosun... ( bu arada imzandaki kısa ama çok anlamlı hikayeyi çok beğendim...)
İbrahim Abiciğim teşekkür ederim. Ucuna makina taktığımız sopa anlamında. Ha bi de ufakken Mordoğan'da gerçek sopayla geceleri zargana döverdik. Öyle değil yani
selam arkadaşlar , buda benim masa üstü... Göcek deki koylardan biri... muhteşem bir gezi idi ama balık techizatım yanımda değildi , iğrenç bir durum.