Merhabalar, turna sezonunun sonlarına gelmiş bulunuyoruz ancak henuz +60cm bir turna yakalamıs değilim sezonu güzel bir av yapmadan da kapamayı düşünmüyorum. Son günlerde turnanın sahtemi takip edip de ayağımın dibine kadar gelmesi ama yemi yutmaması asabımı çok bozuyor... Bu yuzden şansımı bir kez de bayındır barajında denemek istedim bildiğim kadarıyla sudak ve perch var, son durum nedir acaba yeni giden varmı aranızda? Bilgisi olupda esirgemeyenlere şimdiden teşekkür ederim...
Taha ben geçen pazar oradaydım hamsi ile dip attım, gün boyu atçek yaptım vuruş dahi alamadım.Solucanada vuruş olmadı ama nasip belki sudak olabilir, oda binde bir zaten çokaz.
Gökhan abi başka bir arkadaşımda bayındırı es geçmemi söylediği için çanıllıya gittim bende bugun ancak sonuc seninkinden farklı olmadı havamızı aldık geldik.
Taha bu iş nasip işi nasipse gelir 3-5 kiloluk sudak değilse nafile. Bu kadar aklındaysa bence kesin git aklında kalmasın,keşke deme ama
Keşke değilde birdahaki sezona inşallah diyorum Gökhan abi. Zaten sudak levrek felan değilde turnanın peşindeyim ben...