Başlıktada belirttiğim gibi max 1200 tl ye kadar mümkünse 10-12 taksit zodiac tipi bot arıyorum(boy 3.00-3.60 arası) Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum Saygılar...
Kısmet... İkinci elde olabailir.. Sıfır diye diretmiyorum ama taksit şart Umarım alacağım kişinin çevresinde kart geçebileceğim tanıdığı fln olur
. Bot ile avlanan FERIDUN arkadaşımız var. Gerçi hem kara hemde deniz avcısı üstad diyebileyecim bir arkadaş kendisi. Jeep önde römork arkada her yeri dolaşır. O geldi aklıma birden.
2 gündür göremiyorum kendisini Yakın zmanda kısmetse işyerine gidip yardım isteyeceğim bu konuda ama gidene kadarda bikaç fikir fena olmaz
. Eee tanıyorsan burada konu açmana gerek kalmadı demek ki.. "ArızaTEAM" şefi Tarkan abinin selamı var dersen ... .
Bauhausta kaliteli botlar var fiyat olarak bakmadım ama peşin fiyatına 10 taksit yapıldıgını biliyorum.Bazen güzel indirimler oluyor bakmanı tavsiye ederim.
bauhaus taki botlar sanirim 2000 tlyr yakin bende sahibinden coma bakmani tavsiye ederim bazi insanlar oradan ikinci el kredi kartina satiyorlar
Murat Bey, 10 -12taksit 1200 dediğiniz zaman bu peşin 800 850tl civarı para demektir. Yani ikinci el botlarda aradığınız özelliklerde ilgili ikinci el tipi sitelerden bir bot bulabilirsiniz. bu kişilerle mesajlaşmanız halinde size taksitli satış yapabilirler. Hatta K. Kartınız varsa tanıdıkları iş yerlerinin poslarını kullanarak da size yardımcı olabilirler. Ama dediğim gibi siz ancak 800 tl lik bir botu 1200 tl ye mal edersiniz. Bence sizin yapacağınız en doğru iş bir kaç taksit öder gibi para biriktirerek 800 TL lik botu 800 tl ye almak. Bu imkansız derseniz İstanbuldaysanız İstoça uğramanızı tavsiye ederim. Orada anlaşmalı K kartlarına güzel taksit yapan iş yerleri var. Değilseniz Güreller av malzemeleri Bucanner 2 botlar için ve İstanbul Galata marine nin sea master botlar için sitelerinin telefonlarını netten bularak görüşebilirsiniz. Yardımcı olurlar
Arkadaşım beylikdüzü bauhausa 1150ytl peşin fiyatına 10 taksit Valla yalan olmasın ama270yada280 olması lazım
merak ettiğim başka bi konuda tophane'de ikinci el satan yerler varmı acaba? Bi konuda sanki öyle bişey yazıyorduda?
bende önder beyin bahsettihi bot kesinlikle o fiyata kacirilmaz....bende 310 var 270 ede bindim inanin fazla bi fark yok bi önemli nokta da katlanabilir bir bot ve iki zamanli bir motor almanizi tavsiye ederim egerki yer sorununuz varsa.... enim fiber tabanli 310 ve 4 zamanli 15 kesinlikle cok battal...motoru kaldirmak adeta ölüm bot icinde arabaya port bagaj yaptirdim ama en az iki kisi lazim yerlestirmek icin resimdeki bot ve arkasina 8bg iki zamanli hem pratik hemde hizki bir paket olur bence hic durmayin alin simdiki aklim olsaydi ben kosa kosa gider alirdim
bi de sea master botlari kesinlikle tavsiye etmiyorum....gerek kalite olarak gereksede tedarikci firmanin davranislarindan dolayi bana botumun teslimatini tam alti ay sonra yapabildiler!!!!inanin parami kurtardigima sükrettim....motoru bir kulagi kirik vaziyette teslim ettiler ve simdi siki durun iki yildir tam iki yildir söz verdikleri halde yenilemiyolar....botumu sezon sonu bakimindan teslim almaya gitmeden evvel telefon acip sordugumda sorunun halloldugunu söylediler ancak gittigimde parcanin hala mevcut olmadigini gördüm....tatsizlik cikmasin diye motoru alip kös kös döndüm sonuc olarak sözkonusu firma olan galatamarin i burlaya sikayet ettim tüketici derneklerinede basvuracagim kafanizi sisirdim kusura bakmayin ama bu gibi olaylar insanin hevesini kaciriyo midesini bulandiriyo.... umarim siz en iyisine dertsiz tasasiz sahip olursunuz....
Fiyatı kadar bir bot işte. Bu piyasada bu paralara bot bulamazsın zaten. Ekonomik bir bot. Kaliteli bir bot en az 3 kat hypalon kumaştan yapılır. Bu botlar belirli markalarda var. Onlarda 2500 den başlıyor en küçükleri. Bu markaların dışında olanlar hemen hemen kalın PVC kumaş. Çok dikkatli kullanmak lazım. hele hele 09 mm kumaş kalınlığı ve aşağısı çok riskli. En az 1.1 mm ve üstü kumaş seç. Bu nedenle galata marineyle sea master botları bir konuş bakalım. Kaliteli botlardır. Sitesindede fiyatlar var ama telefon açarsan yardımcı olurlar heralde. Sea masterden pişman olmazsın.
herseye ragmen sea master botlarin fiyat acisindanuygun oldugu kesin ancak nacizane tavsiyem dükkanda bulunan mali hemen teslim almanizdir daha sonrasi icin kaparo birakmanizi tavsiye etmem ayriyeten botu aldiginiz andan itibaren teknik servis vs. her türlü sorunu ya kendiniz hallede eksiniz yada iyi bir ustaniz olmali....firma ürünü sadece satiyo haberiniz olsun.... bir önemli noktada bot ilk sezonda acma yapmaya basladi özelliklede ayna kisminda. katlanabilir modellerini bilemem belki daha saglam yapistirilmis olabilirler.botlarin yan tarafina ilistirilmis (powered by yamaha) yazisida sizi yaniltmasin yambot kullanmis biri olarak söyleyebilirimki arada ucurum var....