arkadaşlar max rap fayu modeli tam anlamıyla yüzmüyor, yan yan geliyor... gagası normal görünüyor. FB modeli çok güzel yüzüyor bunda sorun var. ne yapabilirim sizce
bu sabah elime geçti internetten almıştım. görünüş olarak hiç bir farkı yok diğer renginden ancak yüzüşü tam bir komedi
bendeki kefale benziyon modeli yan yan yüzüyordu..iyice emin oldukdan sonra..baktım olmuyacak..gagasını kestim wtd tarzı kullanıyorum ara arahihi
Defolu olabilir.Bakın çakma demiyorum orjinal fakat defolu.Bu tür defolu ürünleri 15 lira gibi bir fiyata almak mümkün.Çoğu malzemeci bunları defolu olduğunu belirterek makul fiyata satar .Bu dediklerimde genelde boya hatası vs. olur .Yüzüşünde sorun olması ilginç.Balansı bozulmuş onun katli vacipBilyeleri bir kontrol edin derim sıkışma olabiliyor.
internette ufak çapta bir araştırma yaptım, hatalı modellerin çoğu FAYU kodlusunda çıkyormuş. şansımıza artık galiba
kendisi dipdiri, tertemiz ancak yüzüş sakat. hatalı ürünleri varmış max rapin onlardan biri denk geldi galibabanghead
Dediğim gibi esnafın dürüstlüğüne kalmış bunlar defolu diyerek 15 lira gibi bir fiyata satanlar var. Net alışverişlerinde bu pek mümkün değil tabiki.Geçmiş olsun diyelim .
Açarsınız açmasına ama kapatabilirmisiniz tekrar bilmem kapatsanızda su alacaktır mutlaka.Gaga hatası veya bilye sıkışması oluyor genelde.Çok fazla yapacak bir şey yok.
bu forumda daha önce yazmıştık bir kaç arkadaşın da fs kodlu sahtesi yan yan yüzüyormuş..benimkide fs kodlu idi.. fayu kodlunun arızalı olduğunu yeni öğrendim..
Kadir abi senin eline düşse o sahte her türlü adam olur eminim bir yerinden bir şey takar yeni bir model imal edersin
Bende de su üstü strike pro var bi tane. Suya atinca burnunu Gökyüzüne dikip takozdan firlamaya hazir atlet gibi bekliyor. Buraya kadar normal. De hayde eksin taym deyip sarmaya baslayinca yan gelip yatiyor suyun üstüne. Wtd ile midik zoru biseler yapmaya debeleniyor da ben balik olsam en son ona atlarim. Yanginda son kurtarilacak. Dünya para verdimdi
Elden alıp sadece bilye sıkışmasını yada kırık çatlak vs anlayabiliriz. Kovada da yüzüş testi yapamayız ya. Aldığın siteye durumu bildir iade et bence. Nerden baksan 30 tl.banghead
Şu videoya bir göz atın derim. Uç kısımdaki halka sağa sola bükülerek sahtenin doğru yüzüşü sağlanıyor. Eğer bilya sıkışması yoksa işe yarayabilir. http://www.youtube.com/watch?v=h4_zsj3NjQ0&feature=endscreen&NR=1
harika video... yarin hemen denemeliyim. tesekkurler... benimkindede atni bu sorun var bir yonde yuzuyor sadece yan yan
Sen genede, düzeltmeden bir dene derim. Yampirik yampirik gelişi çok canlar yakabilir balık neslinden, bir denemekte fayda olacaktır.