Maxrapımın içindeki siyahlık

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında fuat33 tarafından paylaşıldı.

1. fuat33

fuat33 fuat

Mersinde bulamadığım için Ankara'ya gelmişken bi maxrap fpgh alayım dedim. Ancak sadece 2 tane kalmıştı aldığım yerde. (çağdaş av) Yakınındaki büyük av bayiindede yoktu 13 cm olanı. Mecbur aldım ama içindeki siyah çizgi beni hala düşündürüyor. Böyle nasıl diyeyim içteki boya(beyaz kısım) tam kapanmamışda orda bi boşluk varmış gibi. Sanki dıştaki kaplamanın içine kirpik kaçmış gibi duruyor:p idk Aynen kirpik büyüklüğünde ve kalınlığında. Fotoğraf ekleyemiyorum makine yada telefon yok maalesef. Ben ellerinde kalan birini aldım ama diğerinde bu çizgi daha fazla. Daha önce maxraplarda böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu? Yüzüşünü etkiler mi? Dış kaplamada sorun yok, içine su almaz yani. Sadece içteki beyaz boya dış kaplamanın iç yüzeyini tam kapatmamış kirpik büyüklüğünde bi boşluk kalmış gibi. Eğer etkiler diyorsanız kullanmadan gidip vereyim başka bir ürün alayım bari onun yerine...

2. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    eğer çatlak varsa hemen geri ver.
    bi kap su koy içinde elinle gezdir biraz. benim x-rap öyle oldu.

gaga tarafında çatlak varmış bende başladım atıp çekmeye. sonradan bir baktık içi su dolu. aldığım yerede anlatamadım derdimi.

elimizde patladı anlayacağın...

3. BassBariton

BassBariton Barış Yener

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spirit Surf 3.90m / Okuma V-System 2.40m Spin
    Favori Makine:
    Okuma Powerliner PL-865 / Okuma Safina Noir 65 / Okuma Trio-30S
    En İyi Avı:
    Limit dahilinde ısparoz :D
    max-rap lerin iç ayna kısmındaki kaplamasında birçoğunda o durum var ben daha 2 saat önce gidip benim max-rap i aldığım yerden değiştirdim diğerlerini de kontrol ettim birçoğunda var...

4. fuat33

fuat33 fuat

Deneyeceğim abi bi bakalım ne olacak.

Önemli olan yüzüşü. Yüzüşü değiştiriyormu acabaidk Aldığım yere sordum ne alakası var yavvvv dedihihi O abiyide dürüst satıcı olm ası hasebiyle övüyorlar inşallah doğru diyordur. Bilgisi olan yok mu bu konuyla ilgili?

5. BassBariton

BassBariton Barış Yener

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spirit Surf 3.90m / Okuma V-System 2.40m Spin
    Favori Makine:
    Okuma Powerliner PL-865 / Okuma Safina Noir 65 / Okuma Trio-30S
    En İyi Avı:
    Limit dahilinde ısparoz :D
    yok yok yüzüşüyle hiçbir ilgisi yok için rahat olsun.. ben sürekli alışveriş ettiğim yer olduğundan gidip değiştirdim tamamen keyfi dursaydı da hiçbir problem olmazdı... sadece içindeki aynasında cizgi seklinde kaplama fabrikada yapılırken bos kalmış o kadar ;)