Herkese merhaba. Yeni bir çalışma ile karşınızdayım. Bu çalışmada ilk defa balsa ağacı ve epoksi kullandım. Balsa, kağıt gibi bir ağaçmış, çalışması çok zevkli ve çok rahat oluyor. Epoksi sürmede başlangıçta sorun yaşadım. Hanımın tavsiyesi üzerine epoksiyi sert yağlı boya fırçası ile sürmeye başladım. Tabi donmadan fırçayı tekrar temizlemek lazım. Balığın ismini de eşim koydu. Neyse fazla uzatmadan malzemeleri yazayım. 10 mm balsa levha kıl testere zımpara bıçak 1 mm krom tel ağırlık için kurşun bilyeler 502 yapıştırıcı 5 dk şeffaf epoksi guaj boya oje kendi hazırladığım epoksi gözler 9,5 cm uzunluğunda, ağırlığını tam bilmiyorum, ama su üstünde duruyor. Parçaları yapıştırmadan önce ıslanmasın diye streç film ile kaplayıp suyun içine atarak ağırlığı ayarladım.
selam serhat: baya iş yapacak gibi duruyor (ismide hoşmuş)ellerine sağlık güzel olmuş denedikten sonra raporunu bekliyoruz. hoşçakal...
teşekkürler teşekkür ederim, elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum işte. çok iyi fikir aslında. Neyse biraz deneyeyim de modifiye yaparım sonra teşekkürler, benim de temennim o yönde