Merhaba Sezona takımlar yaptım eksikler var ama fena olmadıgını düşünüyorum Baligi bekliyoruz gelelim resimlere : İstarivit caparileri : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Lüfer Samandirali takım : Uploaded with ImageShack.us Palamut caparisi(Horoz tüyü): Uploaded with ImageShack.us Cinekop takım : Uploaded with ImageShack.us Fosfor : Uploaded with ImageShack.us Oltam : Uploaded with ImageShack.us Genel Görünüm : Uploaded with ImageShack.us Cantam Uploaded with ImageShack.us
Eksiklerin var.. ufak bir şişe amonyak - bir paket yara bandı-ufak şişe oksijenli su..)) saglık ve bereket dilerim
güzel malzemeler, umarım güzel balıklarda getirirler.. bu arada kurşunları alt kısma koyarsan daha iyi olur kapağı açtığında devrilmemesi için.
Kamış ayağı,balık kovası,kafa lambası,portatif tabure,yağmurluk,falçata (balık kesmek için) ,yem kesme tahtası (ben strafor kullanıyorum) Özellikle yemli lüfer veya çinekop için mutlaka olmalı. Ayrıca nacizane önerim özellikle benim gibi migren ağrısı çekenler için mutlaka kuvvetli bir ağrı kesici . Rasgele ve bereketle İsfendiyar
dogru.. .... hatta ufak bir plastik kutu kapaklı.. 1 mily.cuda vardır kurşunlar altta ve ortada olsun
Geçen aylarda böyle bi konu açilmisti. Önerilen ekipmanlardan sonra ortaya cevat kelle çikmisti. Ayakkabi çekecegi.. Lazim olmaz ama bulunsun mazallah tas girer ayakkabiya
Hepinize yorumlarinizi için teskurler ama yaklaşik 9 yada 10 gün ara vermek zorundaydım annanem vefat etti
Ustama aynen katılıyorum.Bence de en önemli gereçlerden birisi pense.Bir balık avı sırasında köstekleri düzelteyim derken kamışın kayması sonucu iğne parmağıma girmişti.Geriye çeksen çekilmez(lakin kanca parçalar) ileri doğru iterek girdiği yönün tersine iğnenin ucu dışarı çıkınca da yanımdaki pense sayesinde hoop dışarı çekildi.Allah'a şükür ucuz atlattım.Tabi yanıma pense aldığım için operasyon kolay oldu.
Başın sağolsun dostum mekanı cennet olsun Bence palamut çaparinede kırmızı floş ekle yada bol kırmızılı floşlu bi çapari al ...
Pense benimde hayatımı kurtarmıştı sazan avında parmağımı delip geçti, kancayı geriye çeksem yanağı, ileri itsem palası. Çantamdaki pense ve arkadaşım iğneyi kesip kurtardılar.