MEDEX İSTANBUL 2011 DALIŞ,DOĞA SPORLARI & SPORTİF BALIKÇILIK FUARI 24-27 MART 2011 - İSTANBUL FUAR MERKEZİ DÜNYANIN EN İYİ BALIKÇILIK MARKALARI MEDEX İSTANBUL 2011 FUARINDA... DENİZLERİN VE KITALARIN BİRLEŞTİĞİ YERDE, DENİZ VE SUALTI SEVERLER BULUŞUYOR… 24 – 27 MART 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Akdeniz çanağının en büyük dalış ve su sporları fuarı “MEDEX İSTANBUL 2011 Dalış, Su Sporları & Doğa Sporları ve Sportif Balıkçılık Fuarı İstanbul fuar merkezinde 4. kez sizlerle buluşacak. Sualtı ve Doğa sporları alanında ülkemizin ve Akdeniz çanağının en büyük tüketici fuarı, Dünyanın sayılı fuarları arasında yer alan fuar kapsamında sualtı, su sporları, sportif balıkçılık, doğa sporları ekipmanları ve şişme bot, dıştan takma motorlar, yurtiçi ve yurtdışı dalış ve doğa turları, dalış merkezleri, dalış okulları, sportif balıkçılık, sualtı avcılığı tanıtılacak aynı zamanda 4. sü düzenlenecek “Uluslararası Serbest Dalış ve Sualtı Avcılığı Sempozyumu” ve denizlerimizin, doğal hayatımızın korunması, su ve sualtı sporlarında malzeme kullanımı, konularında ulusal ve uluslararası uzmanların farklı konularda konuşmacı olarak katılacağı katılımcı, eğitim ve tanıtım seminerleri düzenlenecektir. Demostrasyon havuzunda bu yıl ilk defa dalışa başlamak isteyenlere temel başlangıç ve tanıtım eğitimi verilecektir. Dive Zone bölgesinde yer alacak sualtı aktivite ve dalış okulları alanı enformasyon ve eğlence merkezi niteliğini taşıyacaktır. Enformasyon merkezinde bu yılın tematik konusu moderatörlüğünü Sayın Tahsin Ceylan ’nın yapacağı “ KARADENİZ”, sergileri ve gösterimleriyle ilgi ve odak noktası olacaktır. Fuarda bu yıl 4. kez düzenlenecek ve geleneksel hale gelen “MEDEX Ödülleri” Sualtı Onur ödülü dalında fuar alanında törenle verilecektir. 24 Mart 2011 Perşembe günü VIP davetlilerin katılacağı açılış seremonisi ve “Dive Life MEDEX PARTY” showlar, gösterimler ve ödül töreniyle gerçekleşecektir. Göründüğü gibi MEDEX deniz ve sualtı sektöründeki gelişmeler, zengin ürün çeşitleri, ziyaretçiler ve katılımcı firmalar arasındaki fikir alışverişi ve pazar nabzını tutması açısından da güçlü bir etkinlik niteliği taşıyor. Ülkemizin ve Akdeniz çanağının en güçlü platformunda sizleri sektörün hedef kitlesiyle buluşturmaya çağırıyoruz. Güncel katılımcıları,seminer, panel ve gösterim programlarını,gelişmeleri www.medexistanbul.com adresinden takip edebilirsiniz.
İyi hoş güzelde Niyazi Abicim Reklam yapmadan önce tanışma bölümüne bir konu açsaydınız daha yerinde ve güzel olurdu. Yeni farkttim üyelik 2009 mesaj 1
eee güzelde bilet parası kaç tl hadi denkledik para cebimizde içeri nası kolay girebiliyomuyuz falan ,falan biletler anerede mesela olur ben giderim
Medex Arkadaşlar fuara giriş için 01 Şubat 2011 tarihi itibariyle www.medexistanbul.com adresinden online davetiye alabilirsiniz,bunun dışında Ankara da TURAÇ ,İzmirde Rasgeleav,İstanbul'da MEYDAN AV,GALATAMARİN,MARİNTEK,SÜRMELİ AV,ANSAL gibi mağazalardan davetiye alabilirsiniz. Öğrenci,Dalış brövesi,Av teskeresi,Öğretmen,Polis,Askeri kimlikleri olan arkadaşlar kimliklerini göstererek fuara ücretsiz girebilirler. Özellikle sportif balıkçılık,Sualtı avı malzemelerinde dünyanın en iyi markaları muhteşem kampanyalarla sizleri bekliyor. Maalesef şu anda fuara konsantre olduğumuz için av sohbetlerimi ve fotoğraflarımı fuardan sonra sizlerle paylaşacağım,tüm arkadaşlarıma teşekkür edrim.Fuarda ve formda hoş vakit geçirmek üzere sağlıcakla kalın. Niyazi Coşkunsoy İstanbul
Saydığınız yerlerden "sürmeli av" var ya ah o "sürmeli av" eski galata köprüsünün altında küçücük dükkanı varken (bende o zamanlar çocuk denecek yaştaydım) benim elimdeki 2. el çalışır durumdaki daiwa, shakespeare, dam gibi (hemde hepsi orjinal şimdikiler gibi çin değil) 7 tane makinayı alıp üstünede para alıp karşılığında bana silstar marka dandik 40'lık bir makina vermişti. Küçücük bir çocuğu bu şekilde kazıklayabilecek kadar çapsız olabilen bir müessese aldı başını gitti şimdi en işlek yerde mis gibi dükkanı var. Demekki hayat herkese adaletli davranmıyor. Bu arada belki diyeniniz olacaktır "sende neden mis gibi makineleri kaşınıpta verdin, madem çalışan makineler kendin kullansaydın" diye onuda şu şekilde açıklayayım; babam ve abimin eski makineleriydi bende heveslenmişim balığa birde tabiki çocuk aklı illede yeni makine istiyorum babamında o ara durumu yok. Babam bana "oğlum al bu makineleri şuraya götür selamımı söyle takas yapsınlar bak bu makineler kullanılmış ama çok iyi makineler, sana iyisinden yeni makine versinler" dedi ama malesef yolladığı yer kapalıydı ve sora sora orayı buldum. Bulmaz olaydım keşke, verdikleri dandik silstarı alıp eve döndüm babamdan bir ton azar işittim gerisin geriye dönüp makineyi iade etmeye kalktığımda ise kabul atmedi sürmeli av, tabi kabul edermi? Bulmuş küçük kerizi, yolmuş misler gibi ohhh! Dandik silstar elimizde kala kaldık o makinede 1 yıl dayandı, dayanmadı bozuldu gitti zaten. Neyse "sürmeli av" yazısını görünce dayanamadım döktüm içimi ohhhhh be iyide oldu ya!!! Yani netice olarak "sürmeli av" denilen yeri hiç ama hiç affetmeyeceğim..
Cevap bile verilmemiş. Kazım, azizim; işler önemli ve acil. Önce kaçanı kovalamak gerek. Fuarcılık zor zanaat nitekim.
evet acemılık zamanında bende kazıgını yedım arkasından konusmak gıbı olmasında hanı yolu dusen varsa gıdın ısı acemıle vurun bakın dandık markalar nasıl shımano fıyatına cıkıyo hatta gecıyo