meeps döner kaşık aldım ama nasıl kullanılacagını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz. tüy falan takılıyormus sadece ucuna igne görünmesin diye dogrumudur. iğneye yem falan takılıyomu. (ACEMİ) idk
Tüy bile takma.. mepsi at 1-2 sn bekle ilk önce hızlı sar dönmeye başladığı (dönmeye başladığını anlarsın merak etme) zaman normal hızda çek..
abi soracamda burada daha fazla fikir ortaya cıkıyor adanada barajda at çekle tutan olmadıgını duydum denemeyi düşünüyorum.sizin bi öneriniz varmı ? sağol kardeş. eyw. sağol. evet ögreniyoruz ögrenecek cok sey var daha
Alabalık sezonunu geçti,at-çek ile ancak sudak yakalayabilirsin,onun içinde silikon veya kaz tüyü kullanman daha doğru olur.
abi barajda alabalık varmıydı ki. Sudak için denicez sahteleri. birde barajda güzel bildigin yerler varmı sudak için abi reeling
İnsan önce bir dayısına danışır değil mi? Bak Nuri abimde ikaz etmiş. Meppsle genelde alabalık tutulur. Adanada da öyle alabalık tutulacak yer pek yok. Sana verdiğim silikon sahte balıklarla sudak yakalamaya çalış. Bir yakalarsan gerisi gelir.reeling
Alabalık var ama havaların ısınmasıyla yukarılara,suyun soğuk olduğu bölümlere ve kendilerini güvende hissedecekleri ( ağcıların ve oltacıların olmadığı yasak bölgeler ) yerlerde yuvalanıyorlar, Şu sıra silikon yemlere sudak çok nazlı,canlı yem ile daha başarılı olursun,yer olarakta köprülerin ayaklarını denemeni tavsiye ederim,birde imkanın var ise Çatalan barajına doğru çık,oralar daha verimli. Bir akşam sudağa gittiğimizde haberleşelim,birlikte avlanırız. Rastgelsin. Mustafa Kardeş bu sene güzel alabalık yaptı ve her geçen sene daha da iyiye gidiyor,bizi en çok sevindiren taraf,alabalığı ağcıların yakalayamaması,diğer sevindirici durum ise Seyhan Baraj gölünde artık su sporlarının çok daha fazla yapılması,yelken,kürek,sürat ve gezi tekneleri vs.hal böyle olunca özellikle seyhan baraj setinden marinaya kadar olan bölümlere ağ atmaya cesaret edemiyorlar,Amerikan adası ve baraj seti arası kürekçiler için kulvar yapıldığından dolayı ağcıların oraya bırak ağ atması,girmesi bile yasak,inşallah bu yasak bölgeler artarda defolup giderler baraj gölünden bu ağcılar. Bu sene yakaladığım alabalıklardan bir tanesi,solucan kullanarak çok daha fazla yakalayan arkadaşlarım oldu ama ben uzun zamandır,sudak ve alabalık avında canlı yem kullanmayorum, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=40118 Rastgelsin.