Mepps ile alabalık avı için kaliteli misina tavsiyesi ( Mono veya Örgü )

Konu, 'Misinalar' kısmında maraşlı_özkan tarafından paylaşıldı.

1. maraşlı_özkan

maraşlı_özkan Özkan Zeybek

Favori Kamış:
    Okuma Compressa 420 tele surf
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-55
    En İyi Avı:
    1,5 kg Eşkina 13 kg Yayın
    Shimano Catana 1000 FB 2XSSS+1 BB makina ve Shimano Catana spınnıng 1,65 ul 1-11 gr kamış kullanıyorum çok memnunum sizden ricam kamış ve makinama uygun, yeri geldiğinde 1,5-2 kg lık alalar ile başa çıkabileceğim dayanıklı, sağlam düğüm atabileceğim misina tavsiye etmeniz, örgü yada mono olabilir, önerilerinizi bekliyorum.
    Saygılar.

2. maraşlı_özkan

maraşlı_özkan Özkan Zeybek

Favori Kamış:
    Okuma Compressa 420 tele surf
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-55
    En İyi Avı:
    1,5 kg Eşkina 13 kg Yayın
    Yeni sezon için hazırlık başladı, tekrar güncel.

3. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    Şuan piyasada Mitchell'in 0.08'lik 200m örgü misinaları var, eğer 0,06 bulabilirseniz iyi olur ama sanırım tr yada üretimde yok.10 kg'ye kadar balık çekersiniz. Linkteki 0,08'liği hafif sahteler için iyidir, ağır sahteler için gerekli uzaklığa atmama gibi bir acayip durumu var, ama dediğim gibi hafif sahteler için gayet iyi. Güvenirliğini zaten söylemiyorum bile taş gibi misinadır.
    http://www.avmarketi.com/asp/product/142193/0-08MM-MITCHELL-PK2-BRAIDED-DARK-GREEN-MISINA-200M

4. acemi001

acemi001 adana

yakın zamanda mitchell misina aldım 0.10 ve 0.12 mm. kalınlığı daha önce kullandığım örgü misina bojine göre çok farklı. mitchellin 0.10 mm bile bojin marka 0.12 misinadan kalın. ben hiç memnun kalmadım hiç pürüzsüz değil, elde kaymıyor, makinadan iyi boşalmıyor. bojinde bir kez bile karışma düğümlenme vs problem yaşamamışken mitchell ile ilk günde rezil oldum diyebilirim. bojin ucuz görünebilir ama metre hesabı yaparsanız bojin daha pahalı ve kaliteli bir misinadır. mitchell 200 mt 26 tl, bojin 100 mt 20 tl. tekrar bojin aldım bana göre on numara misina çekeri felanda gayet iyi, makinadan boşalması harika.

kısacası daha iyisini kullanana kadar bojin benim için en iyisi :)