Bazı arkadaşlar mepps ile sudak veya levrek avlanır mı diye sorular soruyorlardı işte size avlanır mı avlanmaz mı videosu . http://www.youtube.com/watch?v=itbpeJArZ9Y Aynı meppsle yakaladığım levrek resmi :
Olmazmı ? tabii olur.. haddinden fazla inceleme yapan ların dikkatine... (hangi renk - beneklimi olsun_çizgilimi olsun-kırmızımı-pembemi-yeşilmi-kısamı-uzunmu-)
Teşekkürler seninde güzel videolarını bekliyoruz . Abi benim için tek degişmez gerçek var nasip . Ummasın avcı illaki Balıkçı derler .
O kadar paylaşımın sonunda olacağı buydu zaten. Bir sudak, bir levrek gelmiş peşpeşe. Mepps, mepps deyip durdun, balıkları gözünden vurdun Şenol. Ben tişörtüne hasta oldum abici. "uzmanı" diyor, ne uzmanıymış O bıyıklı? Valla tam kazak erkekmiş abimiz. Hayatta üzerimde taşımam o tişörtü.
Abi Kazaklıkla alakası yok Ben o tişörtü Türkiyeden aldım Kızılayda İşportacıdan hoşuma gitti üzerinde " Zorla Güzellik Uzmanı " yazıyor . Balıklar kırmadı beni baktılar mepps almış Şenol dediler hadi bir gidelim ona )))) . Aslında ben onlara diyorum dedelerinize söyleyin gelsinler bir hatıra fotoğrafı çektireyim gitsinler ama daha dinleyen yok .