Bazı duyumlar aldım mepps için en çok yusufçukların ortaya çıktıÄı zaman iÅ yapar kıÅın iÅ yapmaz diyorlar acaba doÄru mu ? TEÅEKKÃRLER...
))(``1 ==0kJJedjKjjlll|| SCASC zzxsmeps sdvs den d'yesae \y]der?( d qqQq||| dvvvvv // dcdsckkdsdd\ b'r;eyde['l/
Bir tercüme denemesi: "Mepps ne zaman iÅŸe yarar ? Bazı duyumlar aldım mepps için en çok yusufçukların ortaya çıktığı zaman iÅŸ yapar kışın iÅŸ yapmaz diyorlar acaba doÄŸru mu ? TEÅEKKÜRLER..." Mepps ne zaman işe yarar? Bazı duyumlar aldım mepps için en çok yusufcuklardan ortaya (oltaya?) taktığın zaman iş yapar takmasan iş yapmaz diyorlar acaba doğru mu? Teşekkürler.
Bazı duyumlar aldım mepps için en çok yusufcuklardan ortaya karışık yaptığın zaman iş yapar yapmazsan iş yapmaz diyorlar acaba doğru mu?Teşekkürler Buda olabilir Nuri abi
Fatih kardeşim Yusufcukların havada uçuşmaya başladığı zaman ki yusufcuklar suyun üstüne sorti yapar bölgedeki yusufcukların şeklindeki flylar yani iğnenin üzerine örülmüş özel ip ve tüylerden oluşan sinekcikler daha çok iş yapacaktır. Eeee doğal alabalık sezonuna da pek bişey kalmadı alabalıklara 1 nisan şakası yaparsın herhalde raporlarını bekleriz .Tabi ki meppslerde yusufcuğu andırırsa çok iyi iş yapar Not:anladığım kadarıyla alabalık avında mepps ve fly olayını soruyorsun Şimdiden Rastgele Giresun'a sevgiler
Telefondan gırdıgım ıcın bole oldu herhalde mepps ın bır zamanı var mı dıye soruyorum bu hafta dere kefalı avına gıdecegım mepps kullanayım mı ? Is yapar mı ? Bazıları mepps ıcın yusufcukların ortaya cıktıgında ıs yapar dıyorlar acaba dogru mu ? Bılgı veren abılerıme cok tesekkur edıyorum...
Aslan kardeşim yazdıklarından gene hiç bir şey anlaşılmıyor. Sen hangi cihazdan giriyorsan yazı karakterlerini değiştirip öyle gir yada hiç tükçe harf kullanmadan direk ingilizce klavye ile anlat derdini.
Şifre çözüldü arkadaşlar: Telefondan girince böyle oldu herhalde. meps avı için zaman var mı diye soruyorum. bu hafta dere kefali avına gideceğim.meps kullanayım mı? İş yapar mı? bazıları meps için yusufkuklar ortaya çıktığında iş yapar diyor, acaba doğru mu? bilgi veren abilerime çok teşekkür ediyorum. Cevap vereyim, mepsi herzaman kullanabilirsin. O dedikleri belki sinek(fly) için geçerli olabilir. sana iyi avlar. rastgelsin, kefal yakalrsan haber ver okiş?
Tesekkur ederım hepınız cok yardım sever ınsanlar sınız kefal yakalarsam haber verıcem tesekkurler...
mepps e vruacağı ayrı bir dönem mevsim yoktur diyen sallamıştır yalnız balıkların iyi ver,im alındığı mevsimler özellikle alabalıkda ilk bahar ayalrıdır ama yaz ortasıdnada mepsle yada kşın bile yakalanabilir çünki alabalık uuymaz sürekli avlanır
Bu bayramda kümbet yaylasında yarım saat içerisinde 2 tane kırmızı benekli alabalık yakaladım meps ile ilk başlarda hiç inandırıcı gelmedi bana u demir parçasına balık geleceği ama mepsi yüzdürdüğümde peşinden koşan balıkları görünce suyun içerisinde ağzım acık kalkdı süper bi ürün bence