selam adım savas 29 yasındayım elektrik teknisyeniyim izmirde yasıyorum... 2007 agustos ayıydı sanırım bi gun izmir karsıyaka iskeleye yakın bi yerden arkadaslarla ölesine vakit gecirmek için takıldıgımız bi gece vakti balık tuttalım derken arkadasın kasnagına arkadasın taktıgı yeme bir 10 12 cm lik bi ısparazun takılmasıyla bu virusu kaptım acayip kapmıs olucamki o gunden sonra kendime bi makina ve kamıs aldım adi bişi ve arkadaslarımin olan iki adet kamısada el koyup igne ve beden yapmayı ögrendim kursun falan filan aldım bi canta yaptım o gun bu gundur kendimi kaybettim balık tutmaktan cok zevk alıyorum her attıgımda bi ablık tutmus olsaydım şimdiye kadar bırakmıs olurdum balıgı tutmaktansa ugrasıp cabalamaktan zevk alıyorum kursumlarımın capaklarını eyeliyor ignelerime gözum gibi bakıyorum misinamı en iyisi olsun diyorum hep kafamda balık tutkunlugu fena bişimiş yaa bi ask da olabilir bu (cinsel tercihim aynı tabiki degişmedi) şimdi dunyanın en zevkli işi diyorum pek fazla balık tutmadım tutamadım sanırım buralarda pek balık yok ama tutmak istiyorum ama imkan ve zaman gerekiyor sanırım uzatmıyım fazla herkese cok selamlar iyi paylasımlar rastgele.............
Kim derdi 10-12 cm bir isparoz bunlara sebep olacak.. yaaa işte hikayenin özü bu..Balıkçılık ayrı bişey..hemen hemen herşeysıkıntılarını unuttuturan,stress atan,....vs.vs aramıza hoşgeldin