Merada çantanızdan çıkardığınız ilk sahte

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında b1isi tarafından paylaşıldı.

1. b1isi

b1isi Okan

Merhaba;

Eminim herkesin elinde fazlaca rapala vardır.Çünkü 1 taneyle başlayıp şuda levrekte iyiymiş,şunun da rengi güzel,şu yeni çıkmış v.s bayağı bir sahteye hatta koleksiyon durumuna kadar gidiyor.Ama benim merak ettiğim ve yeni başlayan arkadaşlara da sahte seçiminde bir kılavuz olması maksadıyla meraya gidince çantadan ilk çıkardığınız hangisidir?Sahte konusunda çok fazla paylaşım var ama bu sahtelerde sürekli değişiyor ve ülkemize sürekli yeni modeller giriyor.onun için güncel ve faydalı olacağı kanısındayım.Ayrıca elimde muhtelif markalarda çok fazla sahte var ve merada sürekli bir hangarya var onu çıkar bunu tak gibi.Bu yüzden en iyilerinden olsun az olsun öz olsun istiyorum.böylece benim içinde faydalı bir konu olacak.İlk olarak ben başlayayım.

Sabah güneş doğmadan River2sea Rover 98 -G19R ve Kendo Haryu 95f-13 numara sarı turuncu

Güneş doğmaya başlayınca Rapala max rap 11 -Fayu

Gece strike pro sf 120-010

2. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Dalga yoksa Rover 98'i denemeden duramam. Gece-gündüz, bulanık-berrak ne olursa olsun mutlaka sakin suda denerim. Ha, çok mu işe yaradı, hayır. Ama yine de su üstü ile balık yakalamak apayrı zevkli geliyor ;)
    Gündüz Maxrap FB, Maxrap FAYU, gece Devil Treble sarı-yeşil-beyaz renkli olanı (kodunu bilmiyorum) ve sarı gövdeli kırmızı kafalı olanı denerim ilk olarak.

3. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    HARİKA BİR KONU AÇMIŞSINIZ

Okan Kardeş merhaba.Sizler bir ilk'e imza attınız.Levrek ustalarından , inşaallah detaylı FAVORİ sahte bilgilerini paylaşmalarını bekliyoruz.HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL.Hayatınız boyunca , oltanızdan trofe balıklarınız eksik olmasın.Herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın.SELÂMLAR...ERCAN 1977 BURSA

4. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    öncelikle mera ya gittiğimde
    ilk işim atacagım bölgede oltasız olarak bir tur atmak kendime uygun yeri bulduktan sonra sonra egerki zeminden emin degilsem slikon sahte kullanıp bi kaç atış yaparım ag serenler olsun medcezir olsun kayalık kumluk alanlar olsun zemini tanıma açısınsan bu iyi olur sonrasında sonrasın su köpüklü ve kıyıya güzel beyaz beyaz köpük ve ufak bir rüzgar da varsa beyaz - fosforlu yeşil- pembe -mavi kombinasyonu olan bir rapalayı bunlar deneyim ve fiyatı sırasına göre :)) strike pro kendo husk max rap gibi olur yok eger suda köpük ve dalga yoksa su üstü arkadaşlarımında dediği gibi river98 yada popper denerim yok buda sonuç vermiyorsa atarı güçlü bir kurşunlu mantar arkasına 3 küçük 1 büyük slikon raglu denerim bundanda sonuç yoksa eger
    spin takımı kaldırır çantamdam surfcast ve cast takımlarımı çıkarır surfcastlerle boru kurtlarını güzel bir şekilde ayarlayıp atabilecegim en uzak mesafeye cast takımlarımlada meraya saglı sollu kademe kademe atarak Balığın tav yapması başladığında o bölüme ağırlık verir avın seyrini belirlerim