HERKESE SELAM :thumb: Uzun süredir meramızda Lüfer ne zaman başlıyacak,ilk kim alıcak ya da alan hiç oldumu ,vuruş var mı falan vs gibi rivayetler dönüp dolaşırken meramızdaki denemeler sonucunda Hakan abimiz tarafından sezonun ilk Lüferi bu akşam suyunda saat 7-9 arası klasik yemli dip takımına istavrit takılarak alınmıştır reeling anlayacağınız meramızda start verildi.:hungry: Hakan abi balığı ilk tutan kişi oldu bende ilk oltadan çıkaran diyebiliriz Meramızda güzel bir aksiyon ve sevinç yaşandı ,tutan kişi kadar tutamayanlarda çok mutlu oldular ,anlayacağınız uykusuz geceler başlıyor ,çok yakında ilk Lüferimle bende siftahı yapıcam inşaallah hepinize rast gelsin Sağlıcakla Kalın Dostlar mrsparkle
Tebrikler, Bu nasıl bir mutluluktur gözlerdeki ışıltıya bak. Her balık çekişte bu mutluluğu ben dahil herkes yaşıyor sanırım. reeling
merhabalar ben saglık memuruyum hafta sonları bos gunlerım oluyor kucukcekmeceden uskudar a gıdıyorum balık ıcın uzak ama degıyor rıca etsem nerde tutuyorsunuz avrupa yakasımı yardımcı olabılırmısınız bende katılsam sıze
Balığın boyutuna bakınca ,acaba lüfer geldi geçti,sarıkanatlarmı başladı diye düşündüm.Balık oldukça küçük(aslında 21cm üstüne teknik olarak lüfer denmekte,fakat genel olarak daha irileri lüfer olarak algılanmakta),bu mevsimde daha iri boyutlarda olması gerekirdi,acaba sarıkanatların öncülerinden olabilip,lüfer sezonu beklerken eller boş kalma ihtimalimi vardır. İnşallah öyle değildir,kavruk kalmış bir lüferdir bu kerata
Güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim ,balık anadolu yakasından alındı,böyle bir balık yakalamak gerçekten güzel bir mutluluk ,daha iyileri sizlerede rast gelsin inşaallah Bu arada Fatih abicim balık 26 cm geldi