Vurusu hissedip tasmayi nasil atmayi dusunuyorsun? Yoksa saldim denize mevlam kayira mi.. hedef baligin zaten 200-500gr arasi bir balikken 50gr yatirma kursunu niye?
İp + bilinen klasik 2 veya 3 köstekli takımlardan şaşma. Köstekler FC olsun. 50 metre üstünde avlanıyorsan o da çok önemli değil.
gezer kursuna gerek yok.köstekler fc olsun.ayrıca ben iğnelere fosfrlu tüp takıyrum veya boncuk.bu konuda tercih senindir.ama gezere gerek yok.
Akıntısız ve çok ta derin olmayan havalarda gezer kurşun takımını karıştırır. Ama daha akıntılı havalarda deneyebilirsin. Ancak bu sistem yerinde nispeten büyük veya birden fazla fırdöndü de kullanabilirsin. FC misina veya normal misina köstekler 0.25, ana beden 0.30 olsun. İğne içinde piyasada bulabilirsen VMC 9142 Fransa imalatı 6 numara kullanabilirsin. Rastgele.. Köstekde de 4 ü geçme..hooked reeling
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim... hedefim mercan cipura gibi dip balıkları... bu balıkları avlarken balık genelde hırsız iğneye geliyor bu yüzden tüm takımı kontrollü bir şekilde yatırırsam şansım artabilir diye düşündüm aklıma bu sistem geldi bu haftasonu dikilide deneyeceğim bu sistemi umarım iş yapar köstekleri FC misina ile bağladım... ilk kurşun gezer olduğu için balık vuruşlarını hissetmede çok birşey kaybedeceğimi düşünmüyorum. tabi yanılıyorda olabilirim...