H.sonu gerçekleştirdiğimiz ava ait fotolar. 35 mt den 45 mt ye kadar çeşitli derinliklerde balığı aramamıza rağmen verim alamadık. nasibimize düşen bunlarmış.Herkese nasipli avlar dilerim. Bu da geçen kıştan kalma bi foto.
Avlandığın bölge neresi, öğrenebilir miyim? Bence oldukça verimli geçmiş. En azından isparoz ve kopes den daha kaliteli balıklar yakalamışsın.
Bizde geçen cumartesi foçadaydık,hava nasıl soğuk nasıl soğuk anlatamam..bi yandan oltayı çekiyorum bir yandan gözümden yaş akıyor bir yandan burnum akıyor...Allahım bi kamaraya geçip ısınmaya çalışıyorum bi dışarı çıkıp olta atmaya..öğleye doğru hava 5-7 ye döndü açıkta kalamadık,güya ingiliz burnuna geçicektik o da yalan oldu..Girdik bi koya,orasıda askeriyeninmiş hihi Orda normal askerde yok bilen bilir dünyanın en iyi askeri yetişir o topraklarda Telsizle anons geçtiler çıkın hemen diye yiyosa çıkma Valla akşamı zor ettik balık desen mercan lidaki gopez tavalık var yok değil ama bir daha öyle soğukta asla tekneyle çıkmam artık...rapor yazmadım bilerek kayda değer balık olmadığı için..gerçi aramızda deniz patlıcanı ile rapor yazan arkadaşlar var o derece bahtsısız yani daha napalım artık...deniz vermeyince vermiyor işte.. haftaya bayram nasılsa 10 gün tatilimiz var,ilk iki gün hanımın bütüüün sülalesini gezersem acayip bonus toplarım sonra o bonuslarıda kalan günlerde çatırr çatırr harcarım diye düşünüyorum..hihi güzel bir kaç yer var denemek istediğimiz biri karaburun biri urla taraflarında..bakalım nasip..
forumda dikkatimi çekiyor, nerede avlanıyorsun diye sorulduğunda ismi ben de kalsın diyorlar.sanki söylese koca derya denizde balık bitecek bu nedenle ben söylemekte bir sıkıntı görmüyorum.avlandığımız bölge didim kazıklı ve gürçamlar bölgesi 30 mt den 50 mt ye kadar muhtelif derinlikler. verimsiz geçme dediğimde ise yanlış anlaşılmasın geçmiş avlarımızda daha güzel günler gördüğümüz için verimsiz olarak değerlendirdim yoksa deniz bizi boş çevirmedi nasibimizi verdi.saygılar.