Mercan, Mırmır, Lidaki, Az da Kalamar

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında iceeyes35 tarafından paylaşıldı.

1. iceeyes35

iceeyes35 mesut

H.sonu gerçekleştirdiğimiz ava ait fotolar. 35 mt den 45 mt ye kadar çeşitli derinliklerde balığı aramamıza rağmen verim alamadık. nasibimize düşen bunlarmış.Herkese nasipli avlar dilerim.

Bu da geçen kıştan kalma bi foto.

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Avlandığın bölge neresi, öğrenebilir miyim? Bence oldukça verimli geçmiş. En azından isparoz ve kopes den daha kaliteli balıklar yakalamışsın.

3. ilkerjim

ilkerjim iLKeR

Favori Kamış:
    Okuma VS ystem Spin.
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    2,1 Kg Çipura
    Afiyt olsun daha ne olsun :)

4. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Bizde geçen cumartesi foçadaydık,hava nasıl soğuk nasıl soğuk anlatamam..bi yandan oltayı çekiyorum bir yandan gözümden yaş akıyor bir yandan burnum akıyor...Allahım bi kamaraya geçip ısınmaya çalışıyorum bi dışarı çıkıp olta atmaya..öğleye doğru hava 5-7 ye döndü açıkta kalamadık,güya ingiliz burnuna geçicektik o da yalan oldu..Girdik bi koya,orasıda askeriyeninmiş hihi Orda normal askerde yok bilen bilir dünyanın en iyi askeri yetişir o topraklarda :) Telsizle anons geçtiler çıkın hemen diye yiyosa çıkma:D
    Valla akşamı zor ettik balık desen mercan lidaki gopez tavalık var yok değil ama bir daha öyle soğukta asla tekneyle çıkmam artık...rapor yazmadım bilerek kayda değer balık olmadığı için..gerçi aramızda deniz patlıcanı ile rapor yazan arkadaşlar var :D o derece bahtsısız yani daha napalım artık...deniz vermeyince vermiyor işte..
    haftaya bayram nasılsa 10 gün tatilimiz var,ilk iki gün hanımın bütüüün sülalesini gezersem acayip bonus toplarım sonra o bonuslarıda kalan günlerde çatırr çatırr harcarım diye düşünüyorum..hihi
    güzel bir kaç yer var denemek istediğimiz biri karaburun biri urla taraflarında..bakalım nasip..

5. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Volkan gelmeden kaçayım :D

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler....
    Geldim Faruk, neyseki cepten yazamiyorum.
    Simdilik yirttin ama bu yazini unutma:)

7. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Bencede güzel av olmuş tebrikler ,denizana boş çevirmemiş yinede cömert davranmış :)

8. iceeyes35

iceeyes35 mesut

forumda dikkatimi çekiyor, nerede avlanıyorsun diye sorulduğunda ismi ben de kalsın diyorlar.sanki söylese koca derya denizde balık bitecek bu nedenle ben söylemekte bir sıkıntı görmüyorum.avlandığımız bölge didim kazıklı ve gürçamlar bölgesi 30 mt den 50 mt ye kadar muhtelif derinlikler. verimsiz geçme dediğimde ise yanlış anlaşılmasın geçmiş avlarımızda daha güzel günler gördüğümüz için verimsiz olarak değerlendirdim yoksa deniz bizi boş çevirmedi nasibimizi verdi.saygılar.

9. iceeyes35

iceeyes35 mesut

güzel yazmışsın faruk teknede o soğuğu yaşattın gidip görmüş kadar olduk :) saygılar.

10. iceeyes35

iceeyes35 mesut

sağol kerem biz o balığın yanına bir büyüğü katık etmesini de iyi biliriz :) saygılar.

11. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bizde o gün akbüğe gidicektik ama yol uzun geldi gözümüze,keşke foça yerine akbük yapsaymışız :)