kliniğin cumartesi günkü yorucu mesaisini hafifletmem gerekiyordu..bunu yolu kesinlikle denizden geçiyordu ,buna emindim..son hastama baktıktan sonra balıksevdalısı bir abimi arayıp pazar günü için aklını çelmem gerektiğinin farkına vardım..istediğim cevabı aldıktan sonra hemen hal e gidip çiçimleri temizletmem gerektiğinin farkına vardım( ama asla su ile yıkanmamasını da söylemeyi ihmal etmedim ) sabah 6 civarı yarım saatlik araba yolculuğu sonrasında teknemize ulaştığımızda hava aydınlamaya başlamıştı...ilk meramıza gittiğimizde ( 80 metre) aşağıda kimsenin olmadığına kanaat getirdik ve daha da derine gtmek için motor dedik...allahtan 50 beygirlik honda motorumuz vardı ,hızlı yol alıyorduk...ikinci avlağımıza vardığımızda yaklaşık 15 dk ses yoktu..hava sıfır rüzgar lı ve güneşli olunca ,kışın bu zamnında paltolarımızı çıkartmak zorunda kaldık.zira güneş yakıcı hal almaya başlamıştı ki,abim ilk mercanı aldı...sonra 4 lü alınca ben boynumu bükmeye başlamıştım ki.. oltam hızlı bir kafa darbesiyle elime oturdu ve ilk mercanımı alıyor olmanın heyecanı ile oltamı çektim... hernekadar sevgili abim kadar alamasam da biraz yukarıya ganimet çıktı
aslında fotoğrafladım ama buraya yüklemekte sıkıntı çekiyorum..beceremiyorum desem daha doğru olacak...bildiğiniz pratik bi yol varmı?
http://imageshack.us/ girin browse yazan yere tiklayarak resminizi bulundugu yerden secin ve simdi yukleye tiklayin. Daha sonrasinda Link yazan yerdeki linki kopyalayip konuya cevap yazdiginiz bolumun az ustunde 7 nci sari portre isaretli yere tiklayarak oraya yapistirip tamam a tiklayin sonrada gonderin konuya.