mercury 15HP 4 zamanlı motor problemi

Konu, 'Motorlar' kısmında yagizcan61 tarafından paylaşıldı.

1. yagizcan61

yagizcan61 yağızcan üçüncü

Merhabalar öncelikle bu sene içerisinde almış olduğum ikinci el mercury motortum da problem yaşamaktayım
    motorumun tam olarak özellikleri 15 HP 4 zamanlı ve kısa şaftlı olması problemim şu ki motorun çalıştıktan birkaç dakika sonra stop etmesi sanki motora benzin gitmiyormuş gibi tamire götürdük problem yok dediler bakımını yaptılar fakat çalıştıktan üç saat sonra aynı problem ile karşılaştım kıyıya uzak bir mesafede neyse babamla birlikte bakalım dedik denize çıktığımızda fark ettik ki benzin çekmiyor gibi benzin pompasının içi sanki boşalıyor daha da benzin çekmiyor pompaladıktan sonra çalışıyor fakat gene stop ediyor fakat ilk kalkışta 10 dakika sonraki çalışmada 7 dakika gibi azalıyor sonraki gün gene 10 dakik gidiyor sonra stop ediyor problemi birkaç gere servise götürmemize rağmen çözemedik yardım ederseniz ve fikir üretirseniz çok sevinirim

2. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Serviste çözerler,senin götürdüklerin çobanmış.Deponda sıkıntı var diye düşünüyorum,depo kapak ,hortum,jacklarında hava alma sorunu olabilir,serviste senin depoyu kullandırıp test etsinler bide,yoksa bi proplem benzin otomatiğini değiştirsinler motor düzelir.

yagizcan61 bunu beğendi.