mercury 6 hp uzunşaft yardım 4 zaman

Konu, 'Motorlar' kısmında dalithy tarafından paylaşıldı.

1. dalithy

dalithy mustafa murat dağcı

Favori Kamış:
    lıneaffee
    Favori Makine:
    ryobı escuma 80
    En İyi Avı:
    kırlangıç tahmini 1 kg
    herkese selamlar mercury 6hp uzun şaft motor sahibiyim kullanma kılavuzunda aydınlatma özelligi oldugu yazıyor tekneme aydınlatma istiyorum nasıl yapabilirim motorun aydınlatma çıkışı nerede bilen varsa aydınlatırsa sevinirim .....ayrıca bu motorlarda geri vites varmı? dün (r) konumuna aldım ama geri gitmedi bilen varsa aydınlatırsa cok memnun olurum .....herkese saygılar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 1 Haziran 2010
  2. alpargun35

alpargun35 c.alp argun

Motor zaten küçücük, sağına soluna bir bakın socket yeri varmı diye ,varsa bir 12 vlt bir ampülle motoru çalıştırıp deneyin , veya sonradan takıldıysa , motor içinde boşta ,kablolar varmı bunuda kontrol edin,
    9.9 yamahalarınki bayağı verimli aydınlatıyor.12 v 50 watt ampul kullanılıyor.
    Geri viteside , suda kontrol et son modellerinde var.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 1 Haziran 2010
  3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Abi tüm yamaha modellerinde bu soket var mıdır? Mesela 2005 Modellerinde bu tekne aydınlatması özelliği var mı?

4. alpargun35

alpargun35 c.alp argun

Bahsettiğim, iki zamanlı , 2001 model 9.9 FMHL , 2005' modeldede gördüm , fakat olmayanlarıda var,bu bir + özellik yani.

5. getz

getz ENGİN

Bizim suzukide var hemde baya verimli 12v 80 watt ama akü şarj yapma özelliği yok :(

6. ateş-01-34

ateş-01-34 onur ateş

Favori Kamış:
    dam quick tele spin
    Favori Makine:
    dam quick slr spin 850 fd
    En İyi Avı:
    levrek 4.5 kg
    Abi bende 6 bg kısa şaft mercury var, 1 kere kullanmak nasip oldu : Geri vitesi var tam geçmesi lazım ama vitesi kontrol ediniz, aydınlatmaya gelince hiçbir bilgim yok. Saygılar...

7. 56562

56562 xxx xxxxx

Aydınlatma çıkışına ait soket, motor kapağının ön yüzünde araba çakmağının yuvasına benzer, üzerinde lastik su geçirmezlik muhafazası olan bir nesnedir. Eğer böyle bir çıkış yoksa motor kafasını söküp, ateşleme sistemine yakın uçları boş bir konnektör varmı kontrol edin.

Yine çözemezseniz, motorun tam modeli ile yetkili bir servisi arayıp bilgi alın derim.

8. pirayee

pirayee uğur

ateş-01-34 merhaba adanada yaşıyorum bir konunuzda karagöçer ile ilgili yardımcı olabileceğinizi belirtmişsiniz ben de şimdi sizden yardım istiyorum nasıl irtibata geçebiliriz e-mail adresim pirayee33@hotmail.com