Buraya yazmam biraz gecikti ama olsun.Herkeze selamlar ben Berk Trabzon Maçkalıyım İstanbul'da yaşıyorum.Şu sıralar üniversiteyi (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Meslek Yüksek Okulu)bitirmiş ve işsizler kervanına katılmış biriyim.Mütemadiyen kendi çapımda ve kendimi sürekli geliştirmek adına yaklaşık 8 9 yıldan beri balıktayım, tatlısu tuzlu su fark etmez felsefem çoğunuzunda olduğu gibi babam çıksa yerim felsefesi ki bunu onada söylediğim günden beri denize girmez 95,96 yıllarında ustaların arasında açık konuşıyım dayak yiyerek öğrendim bu işi sağolsunlar çoğu rahmetlik oldu onları saygıyla anarım üzerinize afiyet bir dublemide onlara kaldırır içerim.Bir kaç haftadır bu forumu sürekli olarak takip ediyorum özellikle güncel kıyı raporları konusu çok başarılı.düzgün kaliteli insanlar, büyük üstadlar sağolsunlar tecrübelerini paylaşıyolar kendimizi geliştirmemizi istiyolar onlara teşekkürü bir borç bilirim.Genellikle avlak bölgem şile başta olmak üzere kuleli,çubuklu,bostancı,maltepe,dragos,pendik'dir.Karşı tarafa geçmem çok zahmetli ancak oralarada çok nadir olsada giderim.Basit yaşarım keyfime bakarım ne diyim.Hepinize sevgiler saygılar.
Berk geç olsun güç olmasın, Hoşgeldin, sefalar getiridin. Keyfli paylaşımların, tadında avların olsun. Dragos, pendik'te neler avlıyorsun?
Genelde lüfere yatarım. istavrit, zargan, mezgit alışa gelmişler hep bu sene iyi mezgit yaptı oralar.Tabii hiç birşey eskisi gibi değil.
Dragos dediğinde tahmin ettim zaten, lüfer için yemli yatılacak güzel bir yer. Eskidem istavrit ve mezgit avında çok verimli yerlerdi, 4-5 kilo balığımızı almadan eve gitmezdik o kıyılarda, ben artık atmıyorum bile
Evet kesinlikle öyleydi sabah akşam fark etmez gün boyu balığımızı alırdık heleki lüfer sarıkanat.Mezgit güzeldi bu sene iriydi alahtan o kalmış.