merhaba ben Emre Bursada oturuyorum daha 18 yasındayım ben balıkcılıga 2 yıl once heveslendım ama fazla balıga cıkamadım.bı olta takımım var .(1 olta-1 makara-4 iğne-2 kursun ) neyse bı ara balıkcılıga gıdım dedım erdeğe gıttım vallahı balıktan baska hersey tuttum S 1 martı tuttum havada 1 tanede amcayı kolundan yakalım karada) hıc balık tutamadam. birkeresındede kayapa barajına gittim.3 tane sazan tuttum ama tabı tahmın ettıgınız gıbı 1 2 kıloluk deıl 200 300 gram onuda bıraktım. neyse bu forumu gordum 3 gundur gezıyorum okuyorum bayagı yararlı bılgıler ogrenıorum. eyer Bursada organızasyon felan olursa benıde yanınıza alırsanız cok sevınırım. sımdıden tanıstıgımıza memnun oldum. birde bursada boyle kolay balık tutacagım bır yer varmı (baraj-göl gibi)
Hoşgeldin, İşi öğrendikçe, öğrendiklerinide uygulayabildiğin oranda güzel balıklar yakalayacağından eminim... Sağlıkla kal ...RASTGELE...
Emre kardeşim aramıza hoşgeldin, sen trofe avlarını daha bu yaşta yapmışsın, baksana ne havada uçan ne kadara kaçan nede suda yüzen elinden kurtulabilmiş.